Allt blev bara fööör hett...

Min sexdebut var tro det eller ej, en riktig fullträff. Det var lyckligt vis min pojkvän som tog oskulden från mig, och allt var fantastiskt. Båda av oss kommer från frikyrkliga familjer och hade sedan innan bestämt att vi skulle vänta med sex till efter ältenskapet, vilket jag personligen stödjer och tycker är bra, men för vår del blev allt bara fööör hett...

Vi var hemma hos honom och vi var för första gången ensamma hemma, och vi hade haft en mysig kväll då vi lagat mat och kollat film. Efter filmen satt vi och bara slökollade på tvn, och satt och började ta på varandra lite lätt. Hans hans gled längre och längre upp på mitt lår, och hans kyssar gick ner på halsen och även där tänjde vi ännu på våra gränser.

Mitt linne togs av, hans tröja, hans händer mot mina bröst och sen flyttade vi kyssandes och skrattandes in till sängen.. När vi var där var vi båda väldigt säkra på vad vi ville och vi var inställda på att det skulle hända.

Vips så låg vi i underkläder och hånglade och körde lite dirtytalk, och efter att ha smekt varann på diverse ställen gled även hans penis in i mig, vilket var fantastiskt. Efter en hel del onani från min sida var jag van vid saker inuti mig, så det gjorde inte ont på något sätt.

Jag var dock nervös inför om vi skulle komma samtidigt eller inte, men även det löste sig väldigt bra. Jag kom och han kom genom att se mig komma, simple as that.

Tjej, 17 år