Vi stannade kvar i skolan efter stängning

Hej!
Ni kommer förmodligen tycka att jag är värdens barnsligaste och dummaste människa nu, säkert en drama queen också. Jag har aldrig skrivit nåt sånt här förut men känner att jag måste få dela med mig av det. Vill inte berätta för min mamma heller, är rädd att hon ska bli arg. Det är ingen stor sak eller kanske det är det …

Det är i allafall så att jag och min kompis (vi kallar hen  1) brukar bli i skolan efter att skolan har slutat, det är säkert nåt man inte ska göra, det vet vi nog. 

Vi hittade iallafall på att vi skall gå till skolan och se om den var öppen ännu, det var den inte. Men vår andra kompis (vi kallar hen 2) var inne i skolan ännu och på väg ut, så vi kom in.

Sen for vi till våra skåp och undrade vad vi skulle göra nu, så vi prövade om vi slapp in till källaren (där är omklädningsrum och sånt) men den dörren var låst, brukar inte vara det.

Sen kom det iallafall en remontare och släppte in oss, han sa att vi fick vara där tills han slutade och åkte hem.

Vi var då där och sen sa vi att vi far nu men det gjorde vi inte. Vi blev i skolan och smög omkring där för att han inte skulle höra. Sen låste vi in oss på wc för att diskutera vad och vart vi skulle gå.  Vi kom då på att någon alltid skulle vara i wc och säga att man var på wc besök ifall han kom (sämsta iden).

Den där någon var jag och jag satt där medan jag chattade på whatsapp med 1. Sen kommer han plötsligt och jag sitter där på wc och har panik. Jag skriver och frågar vad jag ska göra och 1 svarar: var tyst, vänta, vi kommer, sen far han plötsligt och 1&2 kommer, vi hittar på idén att vi skall göra så att jag far ut och dom blir inne.

Så jag går ut, han kommer emot mig, frågar om mina vänner är där ännu och sen säger han att jag ska säga mitt namn och klass i telefonen åt vaktmästaren. Han säger och att man inte får vara här för att om man är inne i skolan när den är stängd kommer alarmet på och polisen kommer. Men jag svarade att jag inte vet om mina vänner är här mera och sen säger jag mitt namn och klass.

Sen får jag panik för att dom är ju inne ännu så jag skickar fort som fan att dom måste komma ut nu nu nu!! Han hinner som tur fara före dom kommer ut och jag far också men håller mig vid skolan bakom ett staket. Sen berättar jag allt och säger att om jag får skit för det här så får dom lov att också ta skit.

Nu är jag livrädd att gå tillbaka till skolan på måndagen, tänk om dom ringer hem nu på höstlovet/veckoslutet eller tar ut mig från klassen på timmen på måndagen. Tänk om dom tar upp det i klassen. Jag vet att jag gjort fel och får skylla mig själv men får sån jävla panik.

/Hälsningar av en 14-årig anonym dyslexi människa