Saknar min bästa vän

Jag och min vän har varit bästa vänner sen dagis. Vi var nästan varje dag efter skolan, men när jag bytte skola så började hon dra sig undan från mig.

Exempel på det har varit när jag frågade om hon ville träffas så svarade hon alltid att hon behövde plugga, till och med på helgerna. Jag har senare sett bilder på till exempel snapchat att hon har varit med andra kompisar. Hon hittade på att hon behövde plugga bara för att inte behöva träffa mig.

Jag har senare frågat henne varför hon inte bara sa som det var men hon har då bara undvikit min fråga. Vi fortsatte att skicka under halva höstterminen i 6:an men sen helt plötsligt så slutade hon bara att skicka med mig. Hon har även blockerat mig på snapchat helt utan anledning. Jag tänkte att hon kanske bara behövde lite utrymme så jag lät henne vara och slutade fråga.

Varje år så finns där en turnering för alla skolor inne i stan. Turneringen är i slutet av vårterminen. Jag hade låtit min vän vara en väldigt lång tid men under turneringen så såg jag min gamla klass. Jag och några andra som också har bytt från den skolan gick dit och sa hej och pratade. När jag fram dit så såg jag att hon vände sig bort för att undvika mig.

När jag sen skulle gå tillbaka till min nuvarande klass så hade min vän och några andra börjat värma upp. När jag gick förbi dem så saktade hon ner och vi fick ögonkontakt. Jag började då gå mot henne för att prata med henne, men då vände hon sig om och fortsatte värma upp

Jag har efter turneringen skickat till henne och förklarat hur jag känner, jag har frågat varför hon bara började ignorera mig. Jag sa till henne att hon inte behövde skicka/prata med mig mer om hon inte ville, men jag ville iallafall att hon skulle förklara varför hon hade ignorerat mig.

Jag skrev även att jag älskar henne och saknar henne, vilket är väldigt stort för mig då jag inte är så bra på att säga sånt. Hon har då läst vad jag har skickat och sen ignorerat vad jag har skrivit. Jag hade förstått det om vi hade bråkat, men det hade vi inte gjort och under alla de åren som vi var bästa vänner så bråkade vi bara några få gånger.

Jag går nu sista terminen i 7:an och vi har fortfarande inte pratat med varandra. De är över ett år sen som jag pratade med henne. Hon är den roligaste och snällaste vän jag någonsin har haft. Hon fanns alltid där för mig och jag för henne. Men nu existerar jag inte för henne längre.

Anonym