Min vän svek mig

Min bästa vän svek mig och jag vet inte om jag kan förlåta honom. Jag har alltid haft svårt att lita på andra människor, och han var den första personen på länge som jag öppnat upp mig för. 

För några veckor sen berättade jag för honom att jag är kär i min kompis Sam som även han känner. Men jag var orolig att Sam inte känner samma sak för mig, alltså att jag är olyckligt kär i henne. Han lovade mig att inte berätta för någon om mina känslor för henne, och att jag alltid kunde prata med honom om att jag är olyckligt kär. 

Några veckor senare efter att jag pratat med honom varje kväll över att jag mår dåligt över att inte veta hur Sam känner för mig, har han lagt ut en bild på instagram. Där han och Sam kysser varandra. Det är ingen liten vänskaplig puss utan det är verkligen en kyss. Det gjorde så ont att se den där bilden och jag har inte orkat prata med honom om det här, att han faktiskt sårade mig. 

För det första är det jobbigt att se personen man är kär i kyssa någon annan, och det gör ännu ondare att se personen som man är kär i kyssa sin bästa vän. 

Efter den här händelsen har jag ännu svårare att lita på folk.

Natascha, 14