Min bästa vän bara drog

Hej. Jag ska berätta om vänskap, och hur det är att "förlora" en vän. För ett år sen började en ny kille i vår klass. Han och jag blev genast vänner. Först så ville jag inte riktigt vara vän med honom, han verkade jobbig och högljudd. Han följde hela tiden efter mej och min bästa vän.

Tillslut så började jag prata ordentligt med honom, och lära känna honom. Han var verkligen jättesnäll och han hade gått genom så mycket, tillexempel misshandel. Vi hade känt varandra 1 månad när han berättade allt för mej. 1 månad! Han berättade att han mådde dåligt och allt som hade hänt i hans liv. Jag grät, det var så hemskt.

Efter det var vi verkligen tajta. Inget kunde skilja på oss. <3 Han bråkade alltid med sin fosterfamilj som behandlade honom orättvist, och han bråkade alltid med lärarna. Han hade inget lätt liv, jag fanns alltid där för honom och försökte hjälpa. Men det var svårt. Han har haft en längre tid nu när han har varit deprimerad.

En dag så bestämde han sig bara för att sticka till en kusin långt bort. Han sa aldrig hejdå till mej, han skrev bara ett avskedsbrev. Jag grät när jag läste det. Jag visste inte vad jag skulle göra. Socialen har hittat honom och har placerat honom någon annan plats. Jag kommer aldrig får träffa honom igen. Socialen har kastat hans nummer och tagit bort hans snapchatt konto. Det var för tre dagar sen har rymde. Han är 14. Jag gråter hela tiden. Jag saknar honom ... min bästis <3

/Ledsen tjej