Jag saknar min bästa vän

Jag ska börja 7:an efter sommarlovet, jag ser inte fram emot det, jag har inga vänner i min skola. I min förra skola så var allting perfekt, alla kände alla och livet var som en lek! En rolig lek. Men den underbara skolan gick bara till 5:an, så när jag var tvungen att byta skola så var jag även tvungen att lämna min bästa vän!

Vi skulle inte byta till samma skola. Vi båda var lite annorlunda och delade samma intressen! Vi hade varit vänner i 3-4 år! Jag har inte träffat henne på snart 2 år. Jag saknar henne mycket.

När jag är på väg till min skola om mornarna så ser jag henne ibland åka buss till sin skola, då vinkar vi till varandra som om vi vore främlingar. Innan var vi flummiga tillsammans, nu är det stelt att till och med vinka till varan.

Jag funderar ofta på att höra av mig och fråga hur hon mår. Men det har snart gått 2 år sedan skolan gled oss isär, tänk så har hon glömt mig, tänk så har hon nya bästa vänner.

Så mycket tankar snurrar i huvudet.

Men jag saknar henne alldeles för mycket för att inte ta tag i det, imorgon ska jag fråga om hon vill träffas. Jag skulle kunna göra vad som hest för att vår vänskap skulle bli som den var.

Thity