Jag hoppas att det blir bättre

Innan vi splittrades så hade jag en ganska bra klass. Jag hade vänner som förstod mig och ville pratat med mig, men nu har vi splittrats. Jag hade fem kompisar som jag var med.Två av dem hamnade med varandra och resten hamnade i en klass. Jag hamnade i en klass där bara populära kom.

Det var bara nya och dem mest populära från de andra klasserna som kom i min nya klass. Jag och en annan från min klass hamnade där, men hon blev mycket mer populär än vad jag blev.

Av någon anledning blev hon mer välkommen och jag blev mer utstött.

Sen så ville jag prata med en person från de populära. När jag sa till henne var hon jättesnäll och förstod. Efter när jag sa det till henne började hon säga hej till mig varje morgon och ge mig en kram. Sedan började reseten av de populära gör det.

Men jag pratade inte så mycket. Jag hade en mycket lägre röst än vad de andra hade. Ingen hörde mig så värst mycket. Varje gång jag sa ngt så var det inte så många som svarade tillbaka och det såg ut som att de inte brydde sig.

Så jag började hänga lite mer med de andra tre tjejerna Och sen kom två andra från de populära och hängde med oss. Det kändes som att de tre tjejerna tyckte att det var mycket roligare att vara med dem än med mig. Så alla de fem hade planerat att göra ngt, men ingen jag frågat mig. Jag fick reda på det för jag ringde en utav dem.

Det börjades kännas mer som att jag inte passade in någonstans, så jag började vara med de populära mer. Och det känns som att ingen fortfarande vill vara med mig, men så länge jag får vara med som och de säger hej och jag får en kram så bryr jag mig inte så mycket. Fast det gör lite ont lite men ju mer jag är med dem desto bättre kmr det att bli tror jag😒

Anonym