Flytta är inte så dåligt

Hej!

Jag är en tjej som behövde flytta. Och jag var så rädd att inte hitta en lika perfekt vän som den jag hade. Vi hade alltid så kul o jag hade gått igenom så mkt med henne. Så jag var liksom jätteledsen för att behöva lämna henne, för att hon var liksom den som betydde mest för mig i hela världen...

Och så kom dagen jag skulle börja i den nya skolan... Alla var jättesnälla och bjöd liksom in en. Så det kändes hur skönt som helst. Det betydde verkligen mkt. Men det kändes som att den klassen inte var lika bra som den jag hade gått i innan.

Men andra dagen så var jag lite med en flicka och hon var oxå ny. Hon var liksom perfekt!!! Så vi hängde och så. Vi hade det jätte bra. Och jag har fortfarande jättebra kontakt med min bästis.

Flickan som jag hängde med, hon skulle iväg en fredag. Och den fredagen var typ lite speciell, då hitta jag dem 3 som var perfekta! Mina 3 bästisar. Vi har haft det jättebra.

Och det trodde jag inte var möjligt. Min bästis från stället där jag hade bott innan hon var forfarande den bästa av dem alla, men det kändes skönt att ha nya bästisar.

Det jag ville säga med detta är att: Flytta är inte så dåligt, det kan kännas som att det är det värsta. Men man vet aldrig vem som kan bli den nya som är din bästis. Men det viktigaste är att var alltid dig själv, stå upp för dig själv!!

Gillar dem dig inte så är det inte fel på dig utan på dem. Ok? Och fast du får nya vänner behöver det inte betyda att du måste glömma de gamla...

A