Älskar mina internet best friends

Hej!

Jag vet inte om det har kommit upp någon sån här berättelse innan, men ändå jag vill skriva detta. :)

Jag skadade mig själv och mådde jätte dåligt under en tid för jag inte fick träffa mina IBF:s, asså internet best friends. Jag ville träffa dem, men jag bodde såklart där ingen annan bodde.

Vissa bodde i Skåne och andra i Stockholm, men jag bodde såklart i Göteborg. Jag ville bara träffa dem. Det var därför jag skadade mig själv, men så för ungefär 1-2 veckor sedan den 21 januari 2017 så mötte jag min bästa min finaste.

Hon stöttar mig hela tiden, min bästa IBF. Vi träffades och jag ville inte lämna henne, eftersom hon bodde i Stockholm. Jag älskar henne så himla mycket.

Snart ska jag träffa min andra IBF som bor i Skåne. Jag älskar dem och med hjälp av dem har jag slutat skada mig själv.

Förut fick jag näthat och jag blir mobbad, men de finns alltid här. Jag fick mina IBF:s med hjälp av Marcus & Martinus. Det var det som gjorde så vi började känna varandra och jag är jätte glad för det.

Så tack till alla dem som finns här för mig och jag kommer aldrig skada mig själv igen. Till er som skadar er själva, såhär är det - ni skadar er själva, ni mår inte bra av det. Snälla sluta! Försök stötta varandra om du känner någon som gör det.

Puss o Kram<33

Tinus future wife :)