Kränkt av läraren

Hej, jag vill bara kunna skriva av mig på nån sida på nätet och UMO tycker jag är bra. Det var en vanlig dag som jag skulle gå till skolan och träffa min 2 vänner i korridoren vi stod och prata ett tag. Sen kom "Stina" en av min lärare och sa att hon ville prata med mig. Hon frågade om mina vänner skulle stanna kvar eller gå ut, Jag sa att dom skulle stanna. Efter det tog hon tag i mig och jag slet tillbaka och hon fråga varför jag hade lagt ut en sak på nätet om en elev i min klass och det var inte jag som hade gjort det.

Men hon trodde inte på mig så hon börja kalla mig idiot och att jag var en jävla bitch och att jag var dum i huvudet och hon kunde inte lita på mig, Men jag sa 3 gånger att det inte var jag men hon trodde fortfarande inte på mig. Mina vänner sa också att det inte var jag. Efter det gick vi in i klassrummet och vi skulle ha NO med en annan lärare och jag satt helt förkrossad hela tiden.

Jag gick ut från klassrummet och ställde mig mot fönstret och grina hela tiden. Mina två bästa vänner kom ut och frågade hur jag mådde och jag kunde inte prata jag bara grina och sen kom hon kom kränkte mig förbi och suckade och gick vidare.. Jag ville bara skrika FITTA åt henne men det kanske skulle ha gjort saken värre.

Sen kom en av mina bästa lärare och frågade vad som hade hänt. Jag berättadeoch hon gick och pratade med "Stina" och sen gick jag in till henne och hon vart bara surare för jag grinade.

Vi pratade om vem som hade gjort det det där på nätet och jag sa vem som hade gjort det, det var 2 tjejer i min klass som jag inte kommer bra överens med, "Stina" sa inte ens förlåt för det som hon hade kallat mig och gjort på mig. Hon bara gick... Och just idag har vi inte en bra vänskap. Vi pratar knappt.. Men det är jag glad över.

Sen finns det en till lärare "Thomas" som slår en om man gör fel på lektionerna, Han kastar saker på en, Jag har sagt åt han att sluta men har ger sig inte. Han flyger på andra elever. Vad ska man göra? Han slutar aldrig. Rektorn bryr sig knappt, och då menar jag allvar. Hon är aldrig där när man behöver henne som mest. Ska kämpa igenom detta!

En kränkt tjej

» BEO - Barn- och elevombudet