"Kompisen" mobbade mig

Tänkte berätta vad som hände mig när jag gick i högstadiet. Även om det fortfarande sårar mig när jag berättar detta...

I min förra skola var det så att min klass slogs ihop med två andra klasser från olika orter när vi började sexan. Innan dess så fick vi hälsa på hos de andra skolorna och lära känna våra nya klasskamrater. Där lärde jag känna en tjej (vi kan kalla henne A) som DÅ var väldigt snäll.

Men när det hade gått ett par månader av sexan så bjöd min "kompis" in en annan tjej (vi kallar henne M) till vår "grupp" eller vad man ska kalla det.

Hon var däremot inte så snäll. Hon gjorde så att min första kompis gick emot mig. Jag blev kallad hora, fitta, CP, trögo, dum i huvet och sånt VARENDA dag i skolan från sexan till nian. De kallade det skoj men jag tog inte det så. Men jag hade ingen annan kompis då så jag vågade inte säga emot.

Efter halva åttan blev vi kompis med en annan tjej också (vi kallar henne C). Hon blev utsatt på samma sätt och när halva nian hade gått så tröttnade vi så mycket att vi blev tvungna att berätta för någon.

Min mamma fick reda på det på ett hemskt sätt... M sms:ade till mig och sa att jag skulle komma till skolan för att få en julklapp. Jag tvekade eftersom det var minst 20 minusgrader ute men jag gick ändå ut. Jag stod där i minst en kvart och frös som fan rent ut sagt. Jag sms:ade och frågade var hon var. Då sa hon att hon inte kunde komma. Så jag gick hem.

Då sms:ade A och sa: Erkänn du blev sur nu när hon inte kunde komma? 

Jag: Nej det blev jag inte.

Sen skickade hon ett grymt elakt sms så jag började gråta. Min mamma hörde mig och frågade vad det var och jag visade alla sms. Mamma förbjöd mig att prata med dem igen. Hon var ett grymt stort stöd för mig. Om hon inte hade varit där så hade jag förmodligen pratat med dem igen.

Dagarna gick. Jag fick fler och fler sms. T ex: "Bara så du vet, så har jag anmält dig till polisen för misshandel", "Jag fattar inte varför du tog livmoderhalscancersprutan, du lär ju aldrig få ett ligg". Jag hade chansen att anmäla henne till polisen p g a trakasserier men jag gjorde inte det.

Hon ringde mig typ 17 gånger på en kvart och skickade elaka sms hela tiden. Sen när hon upptäckte att jag verkligen inte tänkte svara så blev hon plötsligt snäll. Skrev: Snälla, kan inte du komma hem till mig ?" o s v.

Detta slutade med att lärare, föräldrar, kuratorer blev inblandade. Nu är jag långt ifrån henne och mår hur bra som helst! Det tog ett par år men nu är jag STARK!

Numera stark 17-åring