Var inte rädd

Ibland känner man att allt i ens liv går emot en. Man tror att man mår värre än alla andra och att ingen ser det. Hjärtat kan vara sårat och ögonen håller på att torka ut av tårar. Alla har problem i sitt liv och alla önskar sig ett annat liv än den de har.

Ibland ser man bara det som fattas i ens liv men glömmer bort det man har. Livet är sådär en dag skratt och en annan tårar. Om man inte får utmaningar i ens liv så blir man aldrig starkare.

Var aldrig rädd för någonting. Om du vill något kämpa för det. Ha medkänsla till andra människor för att vi alla behöver varandra. Om du är olycklig gör någon annan lycklig det hjälper dig att bli lycklig. Om vi människor inte är där för varandra vem kommer vara för oss. Vi måste hjälpa varandra.

Om du är en mamma eller pappa lämna aldrig dina barn, stötta dem, ger dem råd, ta hand om dem. Lär dina barn vad respekt, tillit och kärlek är. Hjälp dina barn att bli framgångsrika. Om du är en dotter eller son ta hand om dina föräldrar, ge dem kärlek för att dina föräldrar gömmer sina sår för dig, dina föräldrar oroar sig över dig, att se dina tårar rinna ifrån dina ögon kan få dem att vilja dö. Var alltid respektfull mot dina föräldrar.

Om du är i ett förhållande med någon ex förlovad/gift var aldrig otrogen. Om du inte älskar din partner lämna hen. Var alltid respektfull mot alla och ha god hjärta. Låt nästa genaration bli bättre. Var aldrig självisk och behandla folk som du själv vill bli behandlad.

Vi lever i en värld full av sorg. Alla har varit sårade på minst ett sätt. Våldtäkter, otrogenhet, lögner, krig, och massa mer. Vi måste börja se det positiva mer. Kämpa för sann kärlek, hopp, glädje, tillit, empati och fred. 

Kämpa för att inte såra någon. Ingen har ett perfekt liv. En människa som ser gladast ut kan vara den mest ledsna.

Anonym