Jag vill leva

När man inte vågar göra någonting och är livrädd för att göra något åt det. Vafan gör man då? 

Om inte vågar åka tåg, åka buss, gå på kurser för att få vänner, åka till Lund eller Stockholm själv, visa sitt sanna jag, ha på sig det man vill utan att känna sig ful, ha roligt, må bra, festa med de man älskar och om man inte vågar leva. Vafan gör man då?

Det är för stort, för stort för att jag ska komma på något, för stort för att jag överhuvudtaget ska kunna tänka. För stort för att jag ska kunna se möjligheterna, för att jag ska kunna känna mig lugn.

Jag vet inte vad jag ska göra nu längre. Jag vet fan inte. Vafan gör man?

Jag vill leva, jag är 18 och vill leva, är det för mycket begärt? Tydligen. Vafan ska allt va så svårt för? Varför kan jag inte bara få blomma ut och leva. Leva som de gör i filmer. Leva som man ska, som vi ska. 

Var är jag om ett år? När jag tar studenten, var är jag då i livet? Antigen är jag där jag är nu, men liiiite längre fram eller så är jag helt annorlunda. Men chansen är ju rätt liten att det kommer att vara som den andra. Vafan gör man egentligen? Svara på den om ni kan.

Om man har varit utfrusen och missat massor med information under hela sin skolgång och sedan ska man helt plötsligt ut i livet och skaffa vänner, vafan gör man då? Hur handskas man med faktumet att man aldrig haft en riktig bästa vän?

Hur handskas man med att vara rädd att man inte ska bli sviken, som man har blivit flera 1000 jävla gånger tidigare? Hur handskas man med att man har en ovanlig hörselnedsättning som ingen fattar? Vafan gör man då? Och hur fan handskas man med att man är rädd för att leva? Vafan gör man då? Vafan gör man?

Vafan gör man när man inte har någon livslust, utan bara sitter och kollar på hur ”perfekt” alla andra har det och drömmer sig iväg i drömmar som aldrig kommer att ske, för man vågar inte ens åka tåg själv till Kristianstad… Vafan gör man då?

Så många frågor, men absolut noll jävla svar. Vafan gör man då?

PS Om ni tittar på massor av youtube klipp, med folk som sitter och berättar hur "perfekt" liv de har. sluta kolla! Jag mådde piss av det och slutade prenumerare på sådana. Nu mår jag mkt bättre. 

Älskar livet