Sluta hoppa på varandra!

Jag måste bara få detta ur mig. Jag är vegetarian (oh no steretypisk vegetarian som inte kan hålla käften om det). Jag är aldrig den som försöker tvinga på någon annan att bli vegetarian. Det man äter är bara ens egen ensak ingen annans. Så nu till problemet som jag upplever.

Jag är en sådan som bara äter fisk och i mitt enstaka fall, cheeseburgaren från Mcdonalds. Jag hatar smaken av kött, därav är jag vegetarian. Finns även lite andra orsaker med men det finns ingen mening med att ta upp det.

Dock smakar just Mcdonalds cheeseburgare bara en salig blandning av kemikalier. Köttsmaken känner jag inte av så pass så det blir äckligt (min åsikt), vilket jag gör om jag skulle äta vad som helst annat som innehåller rött kött eller kyckling. Men som sagt detta är min ensak och jag förstår att det låter riktigt roligt.

Iaf, nu är det så att jag har två "vänner" som också tycker att detta är svinkul. Bara att dom blir också riktigt elaka. Dom kallar mig hobbyvegetarian trots att jag inte ätit något kött förutom på mcdonalds sen 4 år tillbaka. Dom säger att den maten jag äter dvs quorn, soya eller liknande är låtsasmat. Dom retas och trycker ner mig bara för det faktum att jag är vegetarian.

Jag har fått "hobbyvegetarianen" som smeknamn och dom kallar mig det väldigt ofta. Inte fan bryr jag mig om att exempelvis min ena kompis går på LCHF och inte får äta vissa grejer, men att han ibland när han känner för det tar en glass eller en näve godis.Är han en "låtsasLCHFare" bara för det? Nej.

Visst jag kan acceptera att jag inte precis är en typiskt vegetarian. Skoja om det om ni vill, håll det lättsamt så går det skitbra. Jag fattar ju själv att jag är konstig. Men nedlåtande, anklagande och sårande ord är inte populärt, det tar verkligen. Det är så frustrerande att ingen bara kan bry sig om sitt eget. Om du gillar kött ät det då, gör du inte det ät det inte då. Sluta hoppa på varandra. ACCEPTERA ATT ALLA ÄR OLIKA OCH TYCKER OM OLIKA SAKER.

Cheeseburgertarianen