Jag vill visa mig vid liv

I den här berättelsen tänkte jag ge en liten inblick i vad jag går igenom just nu.

Jag är en 13 årig tjej som går på en skola i norra Sverige. Jag har ett väldigt dåligt beteende ibland om jag umgås med vänner i skolan kan jag ibland bli arg av ingen anledning typ som att jag är ful, jag inte duger och att alla mina kompisar ser fett bra ut.

Men ibland kan jag även älska min kropp mina former och tycka att jag är vacker. Ibland kan jag hata människor och tycka att alla borde hålla käften jag vill bara slå nån ibland för att det känns som dem tror att dem är bättre än vad jag är. Jag hatar att gå i kläder jag måste gå i som jag tycker är fula egentligen som tex om min mens kommer måste jag ha bekväma fula kläder.

Jag vill alltid prestera på högsta nivå och vill alltid vara på topp men ibland äre svårt. Jag skriver med en kille på snap som går i samma skola som mig han går i 6:an och jag i 7:an. Han tycker jag är snygg och har typ en crush på mig.

Det har gått snart ett år sen vi började skriva och han gillar mig fortfarande. Jag har också tyckt han vart snygg och så sen vi började skriva. Problemet är att han har kompisar som jag tycker verkar asdumma och som stirrar ut en hela tiden. När jag ser han vill jag bara gå fram och prata men är rädd att hans kompisar ska tycka jag är en fjolla.

Vi har sagt Hej nån gång i korridoren men allt har blivit fett jobbigt nu. Jag är i vanliga fall inte blyg eller nått sånt och jag har blivit mycket bättre på att vara pratsam o skämtsam i skolan. Aja killen iallafall har gillat andra tjejer som fått mig funderat på om jag vill fortsätta försöka med honom.

Jag har vart nära tåren ibland och det värsta är att min bästa kompis ska börja i hans klass nästa år. Och det hade jag inte haft något emot om han inte också har henne på snap skriver med henne och tycker hon är söt och cool.

Asså jag fattar inte, det känns som han vill ha tjejer i reserv ifall någon  skulle sluta gilla honom. Och det är så jobbigt att se min bästavän sitta och skriva med honom och när han lägger ut bilder på henne och skriver en puss emoji. Vi har liksom skrivit hur länge som helst. Min bästavän vet om att han gillar mig.

"Ibland skulle jag bara vilja dö för någon minut eller 2". Om det ändå inte var att man behöver bry sig i vissa situationer. Jag hatar att jag ser mig själv som ett objekt som måste stå på hyllan prydligt och fint och aldrig får röra sig eller bli dammig eller rostig, ett objekt som aldrig får chansen att visa sig vid liv fast hon står på sina egna ben. 

//13 årig tjej som mår lite dåligt sådär.