Underbart sex med min tjejkompis

Jag och min före detta bästa tjejkompis var alltid tillsammans och gjorde massa saker ihop. Det gick en tid och jag började tycka om henne som mer än en vän.

Så kom höstlovet och vi var med varandra nästan hela tiden. På halloween var hon, jag, en kompis, min syrra och två av henne kompisar hemma hos mig. Vi hade bestämt oss för att kolla på film men när vi skulle starta den så fanns det för få sittplatser. Min syrra satt i gungstolen och jag, min kompis och hennes två kompisar hade satt oss i soffan. Då kom vi på något vänster fram till att min kompis fick sitta i mitt knä. Mitt i filmen började vi hålla varandra i handen och sen la jag mina armar om henne. De andra såg inget för vi hade en massa filtar och kuddar i soffan också.

Det gick någon vecka och så följde hon med hem efter skolan en dag. Vi var ensamma i huset. Vi gick upp på mitt rum och efter en stund kom hon helt plötsligt fram till mig och vi började strula. Sen gick allt på löpande band om jag säger så, ett ögonblick senare var vi i min säng och smekte och kysste varandra, kläderna åkte av och vi låg där i underkläder. Hennes bh åkte av och jag började smeka och klämma på hennes bröst. Trosorna och kalsongerna åkte kort där efter, jag la mig över henne, både var rejält kåta vi det här laget. Jag började pulla henne. Hon nöjt och sa att hon ville ha mig och jag sa detsamma. Sen hade vi sex, det var underbart!

Dagen efter så blev vi också tillsammans, åh vad jag älskade henne! Tyvärr blev det bara ett halvå. Det var underbart till en början, men sen upptäckte vi att vi vårt förhållande inte fungerade så bra så jag gjorde till sist slut.

Anonym