Våga säga nej!

Han var 16 och jag bara 13. Vi hade träffats på en fest och börjat gilla varandra väldigt mycket. Men han var väldigt på gällande sex men jag kände mig aldrig redo och vi hade inte varit tillsammans speciellt länge och jag var fortfarande oskuld. 2 veckor efter festen skulle han sova över hos mig och vi hade pratat om att vi skulle ligga med varandra.

Jag var så nerös men hade tagit på mig mina finaste underkläder i leopard mönster för att känna mig sexig och vacker. Han var hårdhänt och bestämd när han tryckte ner mig i sängen men jag trodde att det var så man hade sex, jag hade sett det på porr. Han nästan slet av mig kläderna och när jag bad han sluta så lyssnade han inte. Han trängde sig in i mig och det gjorde så ont, jag bad han sluta flera gånger men han lyssnade inte på mig. Tillslut slappnade jag av och försökte få han att njuta trots att tårarna ville komma fram.

Efter det somnade vi och tidigt på morgonen åkte han hem och hörde inte av sig på ett tag. Jag mådde så dåligt, jag visste inte vad jag skulle göra. Men han var mitt första seriösa förhållande och därför trodde jag att det var på de här sättet man älskade en annan människa på. När vi började träffas igen så ville han ha sex jämt, flera gånger om dagen fast jag inte ville så gick jag med på det för jag var så svag för honom.

Nån månad senare så fick jag höra att han var otrogen emot mig med en massa andra tjejer men han sa förlåt på ett speciellt sätt att jag förlät honom... När vi gjorde slut efter 7 månader då jag insåg hur fel allt var och efter de 7 månaderna kände jag mig smutsig och äcklig, det var som att bli våldtagen tusen gånger om utav en person man verkligen älskade och inte kunde säga nej till för han hotade om att göra slut.

Efter hans och mitt förhållande började jag ligga runt med en massa killar för att glömma honom och jag trodde att alla killar var likadana som honom och jag hade svårt att visa känslor och kärlek för andra.

Efter flera månader skrev en gammal kompis till mig och han och jag blev tillsammans, vi älskar varandra än idag och han har bevisat för mig att kärlek inte är en hemsk sak utan något helt underbart och att man får och kan säga nej till sex om man inte vill.

Jag är skadad på insidan men han läkte mina sår och nu har vi varit tillsammans 6 månader. Man måste våga säga nej även om man älskar den andre personen, man ska aldrig må dåligt för att någon annan ska ha njutning och behandla dig som en sexleksak. Stå på dig!

Anonym