Våga prata med någon!

För 8 månader sen blev allt kaos. Den personen som jag har varit med hela mitt liv, han som ALLA hatar, han som va otrogen och han som jag hade varit kär i. Gjorde något som jag aldrig trodde kunde hända. Jag trodde han aldrig skulle våga göra något mot mig. Men jag hade fel.

Vi låg i hans säng bredvid varandra som vi alltid har gjort. Jag visste att han skulle försöka ligga med mig. Men den här gången lovade han att inte göra något. Och jag var så dum så jag trodde på de när han frågade om jag ville komma över. Han började med att ta på min rumpa och där sa jag mitt första nej den här gången. Sen mina bröst och jag sa nej igen. Han gjorde allt för att få mig kåt, jag klev upp och då log han emot mig, då insåg jag att jag hatar han och sen drog han mig över honom och sen hållde han fast mina armar och la sina ben över mina.

Han började prata med mig om varför jag inte ville och han sa om jag sa det till någon så skulle jag få igen. Och sen började ta på mig mellan bena och mina bröst. Under hela den tiden va jag enormt obekväm men aldrig rädd. Jag var enormt chockad.

Jag skriver de här för alla er som någon gång kanske hamnar i en sån situation. Gå där ifrån när du börjar känna dig obekbäm. Även om du känner han kan han göra vad som helst. Lita på dina känslor. Gör ingenting som ni kommer ångra.

Om det nu händer er eller har hänt våga prata om de, om just det ni känner. Jag önskar att jag hade pratat om de. Ni kommer må dåligt efter så prata ut med någon om just det du känner, jag anmälde honom nu 8 månader efter för jag vågade inte för jag känner honom och går i samma skola.

Det är sjukt svårt att ta det steget när man har hållit allt inom sig i 8 månader och inte vågat känna efter hur det känns, sen ska man berätta det som hände då kommer alla känslorna som man har döljt så prata om de så snabbt som möjligt. Så du inte hamnar nere på botten som jag har hamnat! Du kan vara anonym i anmälan som jag är. Så ta det steget och säg det till tex skolkuratorn, nån lärare, föräldrar sen kommer du få hjälp men just dina känslor.

Det är ALDRIG ditt fel att det händer kom ihåg det! 

Anonym tjej 15 år