Körtelfeber, nageltrång och våldtäckt

Livet har motgångar ibland, dom kan vara extrema, det vet jag. Själv har jag varit med om många saker det här året (2017).

Första saken var väl att jag vart sjuk (körtelfeber) även kallad kyssjuka. Men det började med att jag fick nageltrång och att jag skulle opereras, så jag fick ta penicillin i 10 dagar.

Men jag hann knappt ta igen mig operationen innan det hände något nytt. Jag och några kompisar voltade med en så kallad UTV (fyrhjulings-bil), det gjorde att jag blev chockad.

Nu till det sjuka, jag blev våldtagen (sexuellt övergrepp mot mindre årig). Det var fruktansvärt måste jag säga. Efter händelsen blev jag liksom fokuserad bara på just den saken Skolgången var brutal, jag kopplade bort allt. Jag satt bara och tänkte på våldtäkten. Jag blev deprimerad och är det än idag. Men har fått hjälp.

Det tog minst en månad innan jag berätta för någon. Då började polisutredningen. Jag var in på förhör och massa såna saker. Utredningen är ännu inte avslutad. Vilket är jobbigt. Men det viktigaste är att killen står för det han gjort och att han tar åt sig att det han gjorde var fel!

Tung loosbo 💕🤘, 13