Jag skämdes och polisanmälde inte

När jag var 11 år träffade jag en man som var ca 30 år på en fest med min pappa. Han visade stort intresse och var jättetrevlig. Han fick mig att må bra. Han sa att jag var vacker och att ingen kille förtjänade mig. Vi pratade varje kväll via sms.

Jag kände mig så cool bland mina vänner för att jag pratade med en vuxen man. Detta pågick i ca 2 år. Sen träffades vi igen. Nu tyckte han att jag hade blivit en riktig kvinna och att jag hade blivit så snygg. Han började bli mer närgången och efter det mötet började han skriva mer intensivt.

Han började be om bilder på mig i duschen eller när jag låg i sängen. Jag var nervös och skickade aldrig några bilder. Jag gillade uppmärksamheten, men jag visste vad som hände med tjejer som skickade bilder på sig.

En dag körde han förbi mig när jag gick hem från skolan, han frågade om jag ville ha skjuts hem. Jag sa nej ett flertal gånger men han fortsatte köra efter mig med bilen. Jag gick tillslut med på att åka med honom. Hans son var med ... han var ca 6 år. När vi kom hem till mig sa jag tack för skjutsen och hoppades att han skulle åka därifrån. Hen han hoppade ut och följde med in. Jag var så nervös.

Vi satte oss på sängen medan hans som lekte med min lillebrors lego. Han frågade massa frågor om när min pappa skulle komma hem och om mitt liv i allmänhet. Han frågade "Får jag göra en sak? men du måste lova att inte bli arg!" Jag lovade och han drog ner mina byxor. Snabbt drog han upp dem igen. Snygga trosor, sa han med ett flin i ansiktet. Du är inte arg va?

Jag var inte arg, jag var rädd. Han åkte hem och sa hejdå genom en lång kyss på kinden. När jag inte kunde se hans bil längre sprang jag in i duschen och grät. Jag kände mig smutsig.

De få gångerna vi träffades kladdade han med tungan på min nacke och min hals och bad om kyssar, när jag inte ville göra en stor scen av det pussade jag honom på kinden och sa att jag inte kan göra mer än så när pappa är med.

En gång åkte vi en busstur i ca 12 timmar med pappas jobb. Han var med, han satte sig bredvid mig och smekte mig på låret upp mot mitt underliv, men jag tog bort hans hand när han kom för nära.

Efter det bad han mig flera gånger om bilder och han ville att jag skulle komma hem till honom. Han skrev saker som "Kom hem till mig, jag kan hämta dig efter skolan så kan vi mysa. Ta med dig en kompis om du är nervös". Jag kom alltid med en ursäkt.

Jag var rädd varje dag efter skolan när jag skulle till bussen. Efter att jag undvikit att svara honom slutade han skriva. Jag släppt tankarna på honom och försökte gå vidare med mitt liv. Jag är 18 nu, men varje gång någon kommer för nära och tar handen innanför min bh eller lägger sig över mig för jag hans ansikte framför ögonen och blir påmind om vad som kunde ha hänt om jag inte varit mer försiktig.

Jag ringde aldrig polisen. Jag skämdes över att jag gillade uppmärksamheten. Jag skäms över att jag lät honom göra det han gjorde. Vi sågs inte på flera år. Tills en dag jag mötte honom utanför ICA. Sen dess har alla tankar kommit tillbaka. Jag undrar om han gör samma sak med andra unga tjejer idag.

Tveka aldrig att säga till någon om en äldre person gör saker som inte känns rätt!

/Anonym