Jag blev våldtagen som 13-åring

Hej!

Jag var en väldigt glad tjej, sportade en hel del och la väldigt mycket tid att vara med mina vänner. Jag har alltid haft mycket på gång, alltid ska det hända något nytt. Jag älskade att laga mat, dansa och gå på teaterlektionerna. Samtidigt i allt detta började jag skriva med en kille, han beskrev sig själv som 15 år, sportig och smart kille. Vi hade mycket gemensamt trots om jag var 13 år.

Vi skrev dag o natt, pratade i telefon och eftersom han bodde 30 min ifrån mig skulle vi såklart träffas. Vi skulle träffas vid en skola i mitt område och jag var så glad! När jag träffar honom ser jag direkt att han inte är 15.. Han berättade att han är 19 år gammal.. Längre bort stod hans bil, jag hoppar in i hans bil...som jag aldrig skulle gjort.

Han körde en lång bit och jag förstod inte vart vi skulle. Han sa hela tiden hur fin jag var, hur mycket han älskade mig. Men jag fick knappt några ord när vi körde in i skogen. Vi hoppar ut och han berättar att han bor här uppe i skogen. Jag "litade" på honom och gick med honom. Han höll mig i handen och log mot mig. När vi kommer långt in i skogen så kollar han argt på mig. Sen minns jag inte så mycket mer än att han våldtog mig och det blev svart.

Det tog ett halvår innan jag berättade för mina vänner och familj. Men under det halvåret försökte jag ta mitt liv 2 gånger och skolkade en hel del från skolan. När jag berättat för mina vänner och familj polisanmälde vi killen. Och vad jag vet nu så åkte han in.

Ni som läser detta, var riktigt säkra på att personen ni skriver med kanske inte är lika snäll som han/hon verkar på sms.

/15-årig tjej