Inte okej att han tog på mig

Det var sommar och min familj och jag var på en familjefest. Vi är 5 familjer som träffas då och då och bara har kul. Och jag har känt alla dom sen jag var bara några månader. Men grejen är den att nu när man blir äldre och killarna i gänget blir äldre så blir det anorlunda.

Vi satt uppe i mitt vardagsrum, jag och tre killar och två tjejer. Efter en stund gick tjejrna och det var bara jag och killarna kvar. Den ena killen sätter sig precis intill mig. Han börjar prata på ett konstigt sätt till mig. Han säger snuskiga saker. 

Jag blir till en börja lite glad att han lixom flörtar med mig för att jag tyckte de var lite kul. Men sen blev han bara mer och mer läskig. Han lekte med mitt hår och tog mig på låret till en början. Sen satt han bara hos mig och myste med mig, jag satt stelt och kollade på tv:n.

Han försöker ta mig på brösten, men jag tar bort hans händer och han skrattar. Han tar min hand och pussar på den och försöker pussa på mig i nacken men jag bara vänder mig bort, men sitter ändå kvar. Sen tar han min hand och för den till hans kuk. Och han smeker hela min kropp och närmar sig min snippa.

Då ställer jag mig upp och går därifrån. Jag pratade med mamma dagen efter, men jag ville inte göra något av det, jag ville bara släppa det. 

Den här killen skriver än idag till mig om vi ska träffas oså. Jag skulle aldrig vilja vara själv med honom. Han ska inte tro att han bara kan få hålla på med min kropp utan att fråga. Det är aldrig okej.

Tjej, 16 år