Det är aldrig ditt fel!

Sen jag var typ tre har jag känt honom. Jag visste vilket as han var men han var min vän. Sen jag var 10 har han utnyttjat mig, han sa att han gillade mig. Han sa att han ville krama mig, han sa att han ville bli min pojkvän. Men allt var en lögn bara för att få bilderna han ville, pussen som han ville ha och ligget han ville ha. 

Men allt som jag gjorde va pågrund utav att jag gillade honom, vi va tsm i ca två minuter 2012 då jag var 12 år och han 13 år. Jag hade just gjort slut med min pojkvän som jag hade då. Han sa att han va kär i mig och frågade chans, jag va osäker men till slut sa jag ja efter han hade skrivit allt. 

Men sen två minuter efter svaret sa han att de inte skulle funka. Han sårade mig och jag ville sluta skriva me han men vi fortsatte skrev som innan. Vi skrev som vi va tsm och jag va glad just då. Sen blev han tsm med en annan 2013 då vi fortfarande hållde på.

Jag insåg inte hur jävla player han va, samtidigt som han skrev med mig skrev han minst med 15 tjejer till och ville ha bilder. Han har imprisip frågad alla mina tjej kompisar elr nångång skrivit med dom.  Han hade tjatat i 2 år och en dag 2012 så slutade han alldrig tjata så då fick han en bikini bild som jag än idag ångrar. Sen nångång 2013 slutade vi skriva men när han va här hos sin släkting va vi me varan och hans försök fortsatte till att få ett ligg elr ett strul.

Framtill slutet av september 2014 då vi va me varan som vanligt och den här gången skrev han och lovade att inte göra något elr försöka. Vilket höll ca 10 min då han tafsade på mina bröst, han bara snälla de e kul och skakade på bröstet och sa nått. Sen ca 20 min efter de så gick vi upp och låg brövid varandra i hans säng som vanligt. 

Han började ta på min rumpa och där sa jag första nejet. Han började bli mer närgången och la sig tätt bakom mig för jag la mig på sidan för han kittlade mig. Vi har skedat förut och jag har legat i hans famn och vi har myst.

Så jag tänkte visst men då drog han handen under tröjan och la handen på midjan. Jag tänkte visst bara han inte gör mer. Då drog han upp handen mot mina bröst och jag sa nej då sa han men jag ser inget, ärligt då sket jag i vad han gjorde. Bara han inte gör något mer tänkte jag igen. 

Men här va de inte slut. Han drog handen under byxan och jag sa men kan du sluta då? Då drog han upp handen och vände sig och hållde på me mobilen. Jag bara äntligen tänkte ja gör mig själv. Jag la mig på rygg och spelade på mobilen. Han la sig halft över mig och smekte mig utanför byxan. Men snälla kan du sluta (hans namn) sa jag och klev upp.

Han log mot mig och sen tog tag i min arm och drog ner mig över honom mot väggen. Och sen la han mig på rygg och la sig halft över mig och hävde sitt ansikte nära mitt och frågade varför vill du inte? För de känns fel med dig sa jag. Då sa han om du säger de här ska du få igen men inte av mig. Sen tog han på mina bröst och jag förökte röra mina armar och putta bort han men det gick inte han va för stark. 

Han drog handen ner mellan bena men jag knep ihop benen så han förökte göra mig kåt igen med hans finger. Han kom längre och längre ner tillslut kom jag låss och ställde mig upp och stirrade på han. Ska du gå hem nu? Sa han med en besviken röst. Ja de ska jag, min laddare tack. Sa jag och sen gick snabbt ner för trappan och han kom bakom mig. Han gick till tv rummet och jag till hallen och tog på mig skorna och sen gick helt chockad hem.

Hemma låssades jag som ingenting. Berättade för min bästa vän två vecker efter. Jag tror jag tänkte va me han dagen efter men han åkte hem. Jag fattade inte vad han hade gjort så jag va bara som vanligt. Vi skrev på kvällen och ja sa bara du lovade ju och han sa att han va kåt!

I åtta månader efter de hade jag pratat om de men jag kände aldrig efter hur de kändes. Jag levde mitt vanliga liv, och vågade inta anmäla tills den dagen då jag och en kompis åkte till en utav mina bästa vänner för vi spelar i samma lag och vi hade träning. Jag berättade vad som hade hänt mellan han och mig. Hon bara du måste anmäla han, jag bara jag vågar inte. Skriv till kuratorn och säg att du måste prata med han och att det är viktigt sa hon. Så jag skrev de och hon tvingade mig att skicka det. 

Dagen efter fick jag svar av han att jag skulle komma så jag tog med mig en kompis för jag vågade inte själv. Hon berättade det hon visste och sen sa han åt henne att gå ut och vi pratade och sen gjordes anmälan till soc och polisen men dom vet inte om allt. Och jag är anonym i anmälan. Alla tror att de hållde på i några sekunder men de hållde på minst i en halv timme ifrån han började försöka på riktigt.

Kuratorn ringde aldrig mina föräldrar, efter många samtal med sov sa han att det inte behövdes en stor del av de va för att jag sa att jag mådde bra. Nu har idioten slutat skolan jag går på och börjar gymnasiet i en byggnad brövid högstadiet där jag går. Så jag kommer inte se han lika ofta.

Om någon utnyttjar dig, sluta va med den. Om någon vill ligga fast du inte vill gå där ifrån. Försök att undvika att hamna i den situationen jag gjorde. Du kommer må så jävla dåligt efter, jag fattade inte att jag blev utnyttjad inte heller att jag va med om ett sexuellt övergrepp. 

Prata med någon så snabbt som möjligt och känn efter hur de känns. Det blir bara värre om du väntar. Jag önskar jag hade det. Nu 9 månader efter mår jag fortfarande skit, jag har inte kännt efter än hur det känns för jag kan inte. 

När du hamnar där sök hjälp direkt elr prata med något direkt för att undvika att hamna i samma sits som mig. Det kommer kännas som att ingen förstår och de gör dom inte heller om dom inte har varit med om det själv. Men dom lyssnar på just vad du har att säga.

Kom ihåg det är inte ditt fel om någon utnyttjar dig, våldtar dig elr gör övergrepp mot dig. DET ÄR INTE DITT FEL!! Det är idiotens fel. 

Anonym