Så kom jag ut

Hej,

jag är en kille och jag skulle vilja berätta om hur jag kom ut. Det var 2010. Jag hade slutat att jobba och var hemma. Jag står i hallen och tar mobilen, ringer min storasyster. Hon svarade då inte, så jag prata in på mobilen och säger som det är. Att jag är gay och gillar bara killar.

Jag står där och tårarna rinner ner. Jag var så ledsen och rädd över vad ska hon säga nu? Jag satt i soffan med mobilen och vara så rädd. Sen så får jag ett sms. Min syster svarade mej ”Det är okej”.

Och dom andra svarade samma sak, men sen när jag skulle berätta för min storebror det var så jobbigt att bara säga hur det var, så jobbigt att bara säga det. Jag satt med dator och var så rädd över att säga det, men det gick så bra. Sen att bara tala om det för mamma, men min mamma sa ”Bra, men vad ska du med en kille till? Ska ni ha sex? Vet du hur man gör då?”.

Jag sa att det vet jag hur man gör och jag tänker inte ha sex, utan det får jag se då om jag vill det. Jag vill ha en kille som älskar mej för den jag är och kan ta mej för mej den jag är.

Men det gick bra att tala om det för mitt jobb. Alla där tog det så bra. :) Där jag bor på ett boende så är det bara sex personer som vet om hur det är, att jag gillar bara killar. Det är inte alla som vet om det. Jag vågar inte säga det, för att jag inte vet hur jag ska göra det. Jag är rädd över hur dom ska ta det hela.

Så, det var lite om hur jag kom ut.

Mvh

En glad kille :)