Menad att ha flickvän

För ca nio månader sen så började jag att drömma om en tjej vid namnet Karla, jag vet inte varför jag började att drömma om henne. Hon bara började att komma in i mina drömmar, jag hade aldrig sett henne förut. Det var som att min hjärna hade gjort en tjej utav vad jag skulle vilja ha i en flickvän.

Varje gång jag sover så drömmer jag att jag är med henne, varje natt så fortsätter drömmarna som att det är en ny dag. Jag är kär i Karla, alltså jag är kär i en tjej som inte ens finns. Jag vet att det är konstigt men det är sant. Jag älskar dom där drömmarna och jag önskar att dom var äkta, jag vet inte vad jag ska säga.

Ända sen jag har fått dom där drömmarna så har jag blivit osäker på mig själv och min sexualitet, jag började att tänka mycket på det.
Jag insåg att jag gillar mer tjejer än killar, jag är bisexuell men jag är mer lesbisk än vad jag är hetero.

Det känns både konstigt och skönt att äntligen veta om det. Jag har alltid vetat det på något sätt men nu är jag säker tack vare Karla.
Jag kanske inte är menad att ha känslor för killar eller att ha en pojkvän, jag är menad att ha känslor för tjejer och ha en flickvän.

Anonym