Bisexuell, eller?

Jag har alltid föreställt mig själv gift med en man. Normen består ju av hetros, så varför skulle inte jag också vara det? Jag har aldrig funderat på min sexualitet, inte förens nu. Redan när jag var i 9-10 års åldern började alla mina vänner bli väldigt intresserade av killar och dom blev tillsammans med dom. Men inte jag, nej! Jag tyckte alltid att vi var för unga och kände inget behov av att vara tillsammans med en kille.

När jag var 11/12 år blev jag lite mer intresserad av killar och nu på senaste tiden har jag varit attraherad till ett par stycken killar och känt att jag också vill ha ett förhållande. Orsaken till att jag börjat fundera på min sexualitet just nu är kanske lite konstig, men det hela började med den sociala medien "Askfm". Jag skaffade ask för inte så länge sedan och då hittade jag många människor som pratade om blandanat homosexualitet, transexualitet och feminism. Jag började intressera mig för de tre ämnena och det fick mig att tänka efter, kanske har samhället fått mig att se mig själv med en kille istället för en tjej.

Jag har aldrig riktigt haft känslor för någon men som sagt har jag varit lite attraherad av killar, men iallafall när jag tänkte efter lite extra började jag tänka att redan när jag gick i tredje klass så kunde det hända att när jag satt väldigt nära en av mina tjej-klasskompisar i min klass eller när jag råkade nudda vid henne fick jag en lite konstig och pirrig känsla i bröstkorgen och blev också ofta nervös. Jag har alltid trott att jag fick den dår konstiga känslan eftersom att jag bara var nervös för att jag ville att tjejerna skulle tycka om mig, men jag tvivlar på det nu och har även gjort det när jag var yngre. Jag känner mig väldigt osäker på min sexualitet som ni kanske nu har förståt, men jag är nästan 100% säker på att jag inte är straight.

Jag känner att jag inte kan hålla det här inne längre men har och funderar på att komma ut till en av mina närmaste vänner men är rädd för vad hon kommer att tycka och att hon oroar sig att jag ska bli kär i henne (har absolut inga känslor för henne förutom kompis-känslor eller vad man ska kalla det)! Jag är även lite orolig att det är lite förtidigt att komma ut eftersom att det bara har pågått i ca 3 månader och 2 veckor (har haft stunder när jag var mindre också då jag har undrat vad det var för någon känsla). Jag känner mig dock redo med att komma ut för min bästavän även om det är väldigt nervöst!

Jag delade min tankar och känslor här eftersom det kanske finns någon som läser detta som tycker, tänker och känner ungefär samma sak som jag!

Tjej, snart 13 år