Berättade för alla med en tröja

Jag tänkte berätta min lilla historia. Redan i tvåan så förstod jag att jag var bisexuell men vågade inte tänka att det kunde vara sant. Jag höll det helt hemligt ända tills i början av femman, när jag berättade för vår skolkurator. Jag gick och träffade henne väldigt ofta och efter ett tag berättade jag det för mina föräldrar. Jag blev väldigt chockad för jag fick reda på att jag skulle berätta det för dem samma dag. Kuratorn hade nämligen ringt dem och kommit överens om en tid.

Efter ytterligare ett tag berättade jag för två av mina vänner och när jag var sjuk samma vecka så berättade de för alla de andra tjejerna i klassen.

När jag började sexan så skulle jag och en kompis lösa ett bråk och då så lyssnade en kille och råkade höra att jag var bisexuell. Lite senare i sexan bestämde jag mig för att jag ville att alla skulle veta det. Jag klarade inte av att säga det med ord så då köpte jag en tröja på internet som visade det :-).

Jag vet inte om alla har fattat det men jag känner mig mycket bättre. Det viktigaste med allt detta är att man alltid ska våga vara sig själv och tro på sig själv! <3 <3

Wilja