Vi hade sex och sen förlovade vi oss

Hej! För två veckor sedan var vi lediga från skolan pga studiedag och då skulle jag och min pojkvän och några andra i klassen gå ut på stan. Vi åkte in till centrum gick runt och kolla på kläder. Sen sa min pojkvän ”vänta stanna där” så jag stod helt stilla och väntade sen kom han tillbaka med ett paket kondomer och undrade om vi kunde åka hem och mysa. Jag tänkte på hur han skulle reagera på min kropp.

Sen åkte vi hem med bussen och tittade lite på film. Sen så gick han ut och hämtade kondomerna och frågade om jag ville. Jag sa att ja det vill jag. Han tog av sig sina kläder och jag bara satt och stirrade, jag hade aldrig sett en sån underbar kropp. Sen tog jag av mig tröjan och byxorna, jag vågade inte ta av mig mer. Sen kom han och satte sig i soffan och hade en orolig blick och sa undrade om jag verkligen vill det här. Ja men jag är rädd att du inte ska gilla min kropp, sa jag. Men älskling, sa han. Jag älskar dig hur du än ser ut. Sen fick han stånd när jag tog av mig bh:n och trosorna.

Jag satte mig ner på knä och undrade om jag fick, han sa ja det får du. Sen började jag smeka och suga av honom. Han njöt så han skrek av glädje. Sen la jag mig på soffan med benen isär och böjda och han börja slicka mig jag blev så himla kåt. Sen kom han upp i soffan och frågade lugnt om jag ville göra det här. Ja såklart, sa jag.

Sen kysste han mig lätt på halsen och tryckte in den. Det var en sån skön känsla när man har sån fysisk kontakt med en man älskar så mycket. Sen kom vi båda samtidigt❤
Sen några dagar efter det var vi på dejt och han friade till mig. Jag blev så överlycklig så jag sa ja. Så nu är jag en 17åring som är förlovad. Jag älskar min pojkvän så himla mycket, vill aldrig sluta älska honom❤ Jag vill dela med mig av den här berättelsen för om man inte vågar ha sex så behöver man inte. Man kan fråga den du ska ha det med om den vill eller inte❤

/Puss och kram från en förlovad tjej