Vi badade nakna och hade sex

Det började redan i femman, jag var kär i en kille. Jag visste att han tyckte om mig också eftersom mina kompisar hade sagt det, och man märkte det på honom. Men eftersom att båda vi är bra på att hålla hemligheter och gärna inte berättar det så hände ingenting. Han skulle byta skola i 6:an. Jag var väldigt nära på att ge upp hoppet om honom.

Men iallafall jag skrev till honom på höstlovet (när vi gick i 6:an) och berättade mina känslor. Han skrev att han tyckte lika dant men ... han har en knäpp (enligt mig) kompis som kom på en pakt om att de skulle vara singlar resten av 6:an.

Vi träffades några gånger, dock var han otroligt stel (han brukar vara väldigt mjuk, inte nervös och veta vad han ska säga). Jag fick också reda på att han hade pratat väldigt mycket om mig ^-^ Sedan kom sommarlovet och jag hade kommit in på hans skola. Mina föräldrar skulle vara borta första veckan på sommarlovet så vi bestämde att han kunde komma till mig några dagar och sova över.

Vi möttes vid ett speciellt ställe och vi bestämde sedan att gå till ett annat ställe. Vi snackade mycket på vägen dit. Efter ett tag kom vi fram till ett jättefint ställe precis vid vattnet (jag hade aldrig varit där förut). Han tog min hand och gick ut och satte sig på klippan, jag satte mig bredvid honom och tittade på honom med en rolig blick, han tittade tillbaka med samma blick. Sedan sa han:

- Jag tycker om dig.

Jag skrattade till lite och kysste honom (min första kyss). Vi satt och kysste varandra ett tag. Ha ha, sedan var det min roliga idé att vi skulle bada, jag kom dock på lite senare att vi inte hade några badkläder. Men han sa att det inte gjorde något, vi skulle alltså bada nakna ... Det stället vi var på låg långt ifrån boskap osv, det låg mitt i skogen. Vi tog långsamt av oss våra kläder och betraktade varandra noggrant innan vi gick ner till stranden och vattnet. Vi hade verkligen jättekul och plaskade runt och skvätte vatten på varandra. Men sedan, min pojkvän gick upp ut vattnet och plockade ut en sak från hans byxficka, jag såg att han trädde på den på penisen och insåg då att det var en kondom.

Ja, vi hade sex och grovhånglade lite innan vi åkte hem till mig och hade lite mer sex där <3

Vi älskar varandra och nu är vi båda 15 år.

/Anonym