Onanin gör mig självsäker

Hej!

Jag är en tjej på 13 år (ska fylla 14) som inte för så länge sedan fick min första orgasm. Jag visste inte riktigt sen innan hur man onanerade, vilket jag tycker är jättesynd! Man blir konstant påmind om hur killar runkar och hur ofta osv, så jag fatta hur en människa med en penis runkade.

Killarna runt omkring mig pratade och skämtade om hur skönt runkning är (ni vet säkert hur jag menar) och jag blev jätteavundsjuk för jag aldrig onanerat på rätt sätt och aldrig fått orgasm så jag kunde inte relatera till vad dom pratade om.

Men jag läste lite här och där om hur man kunde onanera om man har en fitta. Jag förstod inte vad stimulera klitoris med fingrar betydde och jag tyckte att den kvinnliga onanin var mycket svårare att förstå än den manliga. Jag kommer ihåg att jag kollade på porr och försökte härma kvinnorna som onanerade och visp så lyckades jag! Jag fick min första orgasm!

Hela jag fylldes med lycka och känslan av orgasmen var obeskrivlig och skithärlig. Jag har sen dess onanerat nästan varje dag i ca 2-3 veckor. Innan jag började onanera så var jag osäker med min kropp och jag tyckte att min fitta såg konstig och för "stor" ut, att min kropp inte såg tillräckligt kvinnlig ut, jag hade ingen smal midja som Disneyprinsessorna, ingen röv som Nicki Minaj, inga bröst som Kim K, finnig hy och ja jag kan skriva i flera timmar till om hur jag tyckte att jag såg ut...

Efter den här tiden av onani har jag lärt känna min kropp bättre och blivit mer självsäkrare. Jag trivs med min kropp bättre nu och kan säga att jag vågar ta mer plats och prata mer!!! Så ja här fick ni en text om min första orgasm, kroppskomplex och hur jag blev mer självsäker.

Anonym