Min bästa sexdröm

Hej.

Nu ska jag berätta om min bästa sexdröm. Det var en natt när jag drömde.

Jag skulle sova över hos en killkompis som jag var väldigt bra vän med. När vi skulle sova så skulle jag sova i sängen och han på en madrass på golvet. När vi hade borstat tänderna så gick vi till sängs. Vi sa godnatt och sedan blev det tyst en stund.

Efter ett tag sa jag "Jag tycker väldigt mycket om dig". Han svarade efter ett tag "Jag med, mer än en vän". Jag gick upp ur sängen och ner till honom. Jag läggde mig brevid han och sa "Jag älskar dig!". Jag närmade min mun mot hans.Vi pussades och han pussade mig tillbaka. Han sa " jag älskar dig med".

Sedan la jag mig på han och vi började hångla. Vi vände oss och sedan la han sig på mig. Vi tog av varandras tröjor och slickade och kysste varandra på kroppen. Sedan ville vi vila någon minut och sedan fortsätta. 

Jag strök honom i håret och gav honom en puss på pannan. Vi svettades! Sedan fortsatte vi och tog av oss varandras byxor. Vi lade oss på varandra och hånglade och pussade på benen och kroppen. 

Då såg vi båda att vi hade stånd. Han tog av mig mina kalsonger och tittade på min penis. Jag tog sedan av hans kalsonger och tittade på hans penis. Vi la oss på varandra och hånglade och slickade på varandras kroppar, till och med varandras penis. 

Vi sög av varandra och gnuggade penisen mot den andres kropp. Han ställde sig på knä och jag förde in min penis i hans röv. Jag började röra mig fram och tillbaka med penisen i hans röv. Jag fick en utlösning. Sedan var det hans tur och han fick också en utlösning. Sedan gick vi och la oss brevid varandra och somnade.

Det var min bästa sexdröm!

Han går i min klass och ibland tittar jag på honom i smyg. Det är inget mellan oss. Man vet aldrig. Kanske blir det vi två? 

Kille, 13 år