Bästa sexdrömmen

Jag ska berätta om en sex dröm jag hade för inte alls länge sen. Jag minns hela drömmen så tydligt. Vi var lite äldre än vi är nu vi var typ 15 i drömmen. Det var jag och en kille jag gillar. Det var sommar och vi var ute på mitt landställe. Min familj var inte hemma så vi var ensamma. Så på mitt landställe är det långt till nästa hus och våra grannar kommer ofta och hälsar på när hela familjen är hemma.

Så vi satt ute och mös lite och jag satt i hans knä. Vi började hångla, han smekte mig sensuellt och jag njöt som jag aldrig hade gjort förut. Han lyfte upp mig medans vi hånglade ställde ner mig på marken och tog av mig tröjan och kysste min hårt. Jag tog av hans tröja och kysste honom över hans magmuskler. Han kysste mig med sina mjuka läppar mot mina. knäppte upp min bh och kysste mina bröst, kysste mina läppar igen.

Jag ställde mig på knä och knäppte upp hans byxor drog ner hans byxor och hans kalsonger. Jag såg hans kuk och började smeka den och kyssa jag tog ur en kondom ur hans byxficka satte på den på hans kuk ställde mig upp och kysste honom. Han satte sig på knä och knäppte upp mina byxor, drog ner dem och mina trosor smekte min fitta kysste den smekte mera. Jag kände hur våt jag blev, jag bredde på bena och han började slicka min klitoris, jag började och stöna för att det var så skönt.

Han började pulla mig lite försiktigt men jag tog tag i hans hand och han kollade förvånat på mig jag kysste honom och slängde ner honom på stolen han såg mer förvånat på mig och jag log, jag satte mig på honom och kysste honom. Han kysste mig hårdare och tryckte in tungan i min mun jag blev helt till mig och tryckte in min tunga i hans mun vi grov hånglade en stund och sen frågade han om jag ville fortsätta, och jag svarade ja.

Han kysste mig och stoppade in sin kuk i mig jag stönade till och sa snabbare. Jag kände hur jag höll på att komma, så jag sa snabbare och jag kom, jag nästan skrek av njutning. Han såg att jag kom så han körde lite långsammare jag tryckte mina läppar mot hans och han slutade köra, vi satt där och grovhånglade en liten stund tills jag reste mig opp och tog honom i handen.

Vi gick nakna ner till polen och vi hoppade i, han satte sig på kanten och jag började suga av honom. Han stönade och höll upp mitt hår. Jag tog av honom kondomen och började runka av honom. Han hoppade i polen och vi bara kysstes lite och simmade runt.

Sedan vaknade jag och log, för jag drömde precis att jag hade sex med killen jag gillar och har gjort i över två år.

Tjej, 13 år