Jag sög av honom efter en "Sword fight"

Det började den dagen när jag följde med min bästa kompis hem från skolan. Vi bestämde oss för att spela tv spel. När vi hade spelat i ca 45 minuter, så frågade han rakt ut om jag visste vad en "Sword fight" var och jag svarade att jag aldrig hade hört talas om det.

Jag antog att det var ett slags spel eller lek, men när han förklarade det så började tankarna i mitt huvud att cirkulera. Det var inte en ovanlig fråga för han att fråga eftersom han och jag är väldigt tighta och har gjort en hel del tillsammans. Vi har hånglat och till och med rört varandras penisar förut.

När jag svarade så blev det ett "ja". Nu så var det lite nervositet i rummet, ingen av oss hade någon sin gjort detta med någon innan, vi hade rört och sett varandras penisar innan men inte rört dom i en slags lek där du låtsats att din penis är ett svärd.

Han föreslog att vi skulle kolla porr för att få stånd så när vi hade enats om en video, så tog vi av våra kläder och startade videon, han blev hård före mig, men efter ca 20 sekunder senare så var jag klar att köra min första "Sword fight".

Vi gjorde en slags tekning lite som i innebandy innan vi började. Jag vred min kropp lite åt höger och sedan tillbaka för att slå mitt första slag. Det var roligt. Vi höll på ca 5 minuter. Sen tog jag modet till mig och frågade om han någonsin hade velat bli avsugen, han svarade "ja absolut". Då ställde jag min sista fråga "Får jag suga av dig nu?”.

Han blev lite generad, han kanske tyckte om mig lite, men jag tyckte iallafall om honom. Men han sa att det var okej, jag förde långsamt min mun mot hans stora, breda penis och öppnade min mun för att sedan sluta den runt hans stadig skaft. När jag hade sugit han i ca 10 minuter så kom han äntligen, hans varma vitaktiga sädesvätska fyllde min mun och jag svalde det med glädje.

Det var en av dom bästa tillfällena i mitt liv, jag kände mig som en ny man. Efter allt det så lade vi oss på hans säng nakna och kolla på film tillsammans när vi skedade. Sedan den eftermiddag så gick jag hem och kände mig glad, och som jag hade upptäckt något nytt i mitt liv som jag kunde vara stolt över.

/Anonym