Han skulle sova över ...

Det var en kall novemberkväll och min pojkvän och jag hade planerat att sova över, mina föräldrar var inte hemma. Han kom hem till mig vid sextiden och vi började med att titta på "fifty shades of grey" och jag såg att han sneglade på mig då och då.

Plötsligt tog han tag i mig och drog mig närmre. Vi kysstes och det övergick till hångel. Han hade händerna innanför trosorna och han drog dem sakta neråt. Jag drog av hans byxor och kalsonger och vi gick in till mitt sovrum och vi hade en kondom som han tagit från sin jackficka.

Nu låg han där ovanpå mig, "vill du?" frågade han.
Jaa, det fanns ingen återvändo och jag var så kåt.

Han började kyssa mig och när vi båda låg nakna förde han i den. Det gjorde lite ont men efter en stund lättade det, han förde den ut & in flera gånger och jag stönade högt. Han tog tag runt min rumpa och jag pressade mig närmre honom, satan vad jag njöt. Sedan drog han mig upp ur sängen och tryckte mig mot väggen, han kysste mig, sedan förde han in den igen & samtidigt hånglade han upp mig.

Han var så jävla kåt och jag med, jag kom flera gånger och han kom en gång när jag sög av honom. Skönast var nog när han låg ovanpå mig och förde hans hårda kuk in och ut hastigt och bestämt.

Han är världens bästa pojkvän, han kanske är lite för på ibland och han brukar vilja ha korta förspel men det är okej.

Anonym