Hade sex på campingens toa

Jag hade träffat en kille igenom Yellow. Vi hade pratat mkt och så och efter några månader blev vi ihop på distans.

Jag, min bästa vän och min familj skulle på en stor marknad och han hade tjatat på sina föräldrar att också åka ditt (fast det var längre dit en bara hem till mig) och till sist gick dom med på det.

Det var stelt och nervöst när vi träffades, vi träffade samtidigt hela hans familj och det var trevligt men det var enligt mig en lite speciell familj.

Sen sa vi hejdå till hans familj och jag, han och min bästis börjar gå på marknaden och mot campingen. Vi stannar i lekparken och sätter oss på en bänk.

Vi kysstes (min första kyss). Han börjar ta på mig (han visste att jag ville) han masserade mina bröst och redan det va så skönt att jag stöna till lite. Sen så sate han sin hand mellan mitt skrev och tryckte lite, det var så skönt att bara bli smånuddad av nån annan.

Han knäppte upp min knapp på byxorna och började pulla mig. Han tog samtidigt min hand mot hans skrev och knöt upp bandet på sina byxor. Jag tog innanför och började försiktig smeka hans k*k men det var så nytt för mig då jag slutade snabbt.

Sen så frågade jag han om han ville gå upp till stugan. Uppe i stugan började han pulla mig mer och massera och suga på mina bröst. Sen så fick min kompis (som satt bredvid och låtsas som ingenting både på bänken och i soffan😬) ett sms av mina föräldrar att dom är på väg upp i stugan. Jag satte på mig min bh och borstade till mitt hår.

Vi fikade och jag och han skrev på snapchat till varandra. Vi diskuterade att gå till en campingens toa och göra DET. Han sa att han kunde slicka mig. Vi sa tack för fikat och stack ner till toaletterna. Vi gick in och min kompis fick stanna utanför. Han slickad mig och vi hade snabbt sex (för han skulle hem).

Min första kyss. Mitt första riktiga förhållande. Första gången vi träffades. Första gången. Vi har träffats en gång efter det (blev vilt) och är i dag inte ihop med längre.

Sofia