Bästa sexet i mitt liv!

Jag och min pojkvän hade varit ihop i runt ett år eller kanske mindre än det. Jag var 13/14 år och osäker på mig själv. På utsidan så var jag stark, men dolde alltid mina osäkerheter. Förutom för honom.

Han visste att jag älskade honom och jag visste innerst inne att han älskade mig minst lika mycket, han hade bara svårt att visa det ibland. 

Jag vet hur det känns att förlora personer jag älskar, därför är jag alltid noga med att uppskatta människor runt omkring mig. Men det drar mycket energi av att bara tänka på andra, så en dag sa jag till min kille över sms att jag inte kände mig tillräckligt älskad och att jag behövde han. 

När vi hade sex så började det kännas äckligt. Jag var äcklig som var så kåt, det fanns inget värde i mig och han använde bara mig. Men verkligheten var inte alls så, det var bara det att jag upplevde det så. 

Jag bjöd hem han till mig och vi gick upp till mitt rum. Vi la oss direkt på sängen och mös. Sedan började vi att hångla och vi tog på varandra, och då suckade jag och tänkte jaha nu blir det sex igen... Men han stannade upp mitt i allt, kollade på mig med sina blå/gråa ögon, hans underbara leende och blonda hår som täckte delar av hans panna och sa "Vill du älska med mig?".

Jag stannade upp och gapskrattade över hur fånigt det lät, men log och tackade sedan ja. Vi fortsatte att hångla och jag började ta på hans kuk utanför byxorna. Shit vad hård han var.

Han började ta på mina bröst och både han och jag tog av oss våra tröjor. Han låg över mig och vi kysstes mycket. Han kysste min nacke, men också mina kinder, jag visste redan då hur våt jag blivit. Hans hand strök sig från mitt ansikte över brösten och ner mellan benen. Han tog av mig mina byxor och jag hans. Han gned handen över min fitta och jag stönade djupt. Sedan föste han trosorna åt sidan och började pulla mig. Jag kom flera gånger, min andning blev hård och jag blev så kåt i han. Han kysste mig igen och jag sa att jag älskade han.

Vill du ha sex? Frågade han och tog fram kondomen. Jag bara nickade till svar. Nu var vi nakna. Jag strök hans kuk. Åh vad jag ville ha han i mig, och jag ledde kuken in i mig när han låg över mig.

Känslan var enorm. Jag kom flera gånger och lät mina fingertoppar stryka hans hår. Vi hånglades och jag blev allt kåtare i han. Sen så stoppade han. Han kramade mig och sa "(mitt namn), jag älskar dig. Du är mitt allt och jag kan knappt vänta till att få säga ja till dig på altaret när vi gifter oss. Eller att se våra barn växa upp. Jag vill att du ska bära vårt barn (mitt namn) och bilda en familj med dig. Förlåt att jag fick dig att tro att jag bara ville ha sex, det är inte så, jag är bara dålig på att visa det. Jag älskar dig så mycket."

Kåtheten försvann ur min kropp. Jag var inte längre djurisk till att vilja ha hans kropp. Jag älskade han så mycket och kunde känna hans kärlek sprida sig i kroppen. Jag var verkligen kär och jag trodde verkligen på hans ord, vilket jag gör än idag. 

Vi fortsatte att ha sex och han kom i mig. Efter det så låg vi kvar i sängen. Jag vred mig mot honom och tänkte "wow vilken underbar kille jag har".

Det var ett av de bästa sexen vi haft i vårt förhållande, och jag i mitt liv. Jag har aldrig känt så mycket njutning som då när han berättade hur mycket han älskade mig. Jag har aldrig känt mig så älskad förut.

Tack så mycket <3 om jag någon gång visar dig detta så ska du veta att jag älskar dig så mycket <3 Det känns skönt att vara älskad av en sån person som får mig att må så bra <3

Tjej, 15 år