Var jag bara sex för dig?!

Musiken strömmar genom mina öron, fransk musik gör något speciellt med min kropp så som att den talar till mig och känslorna bara flödar runt om i kroppen. Du är fast klistrad på mina tankar precis som du varit alla dessa andra nätter.

Till en början hade de varit spännande, något jag aldrig upplevt förut. Jag kommer ihåg det första samtalet vi hade, du sa till mig ”A****, nu får vi inte göra det här stelt” sen var det början på ett många antal timmars pratande utan en enda tystminut.

Vi somnade tillsammans, på vardera sida av telefonen 40 km ifrån varandra. Nästa dag, och dagen efter det, och dagen efter det hade vi exakt lika långa samtal både natt som dag. Vi somnade alltid tillsammans långt ifrån varandra men ändå så nära.

Under hela vinterlovet så var det enda vi suktade efter var att få komma hem på kvällarna och få ringa varandra. Jag tänkte att det bara var en fling och att så fort skolan började igen skulle du förmodligen sluta ringa, men där hade jag fel. Våran kemi var så stark att det genom mobilerna gnistrade av igen.

Men till slut, efter lång väntan fick vi äntligen träffas. Jag minns att jag var så nervös när jag stod där på plattan med ögonen som letade runt efter ditt ansikte. Där kom du, jag gick fram och vi kramades, vi rörde varandra för första gången och vår attraktion var så stark att alla runt om oss kunde känna på den.

Vi satte oss ner för att bestämma vad vi nu ska göra med dessa få timmar vi hade tillsammans. Vi tog rulltrappan ner och där med massa folk runt om oss kollade du på mig och sa ”är du rädd för mig, kom närmare”. Jag tog ett steg ner för rulltrappan som jag hade ställt mig med medvetenhet på avstånd från dig då jag var så nervös.

Våra ögon möttes och helt plötsligt lutade jag min in och kysste dig. Om det varade i 10 år eller 10 sekunder kunde jag inte skilja på men jag visste att jag velat ha mer. Efter den dagen suktade jag bara ännu mer efter dig och jag visste, att du en dag kommer krossa mitt hjärta. Nu ligger jag här fortfarande suktande efter din kropp men med dig utom mitt räckhåll, dagen du krossade mitt hjärta kom snabbare än vad jag väntade.

Men ändå kan jag inte sluta tänka på de underbara stunder vi hade tillsammans, den gången du åkte hela vägen hem till mig och vi hade fantastiska dagar tillsammans. Vi myste, du lagade mat till mig, vi duschade tillsammans och främst av allt så älskade vi. Du sa till mig när vi låg här i min säng på natten nakna och höll om varandra hur ofattbart det var att du fick röra vid mig, kyssa mig och se mig och inte bara höra mina andetag över en telefon.

Inombords gick de stötar genom min kropp när du smekte mig så mjukt och så försiktigt. Lika mycket som du velat ha mig velat jag ha dig, våra händer lärde känna varandras kroppar. Men tiden gick fort och du åkte hem igen, efter det tappade vi kontakten till och från men mina känslor fanns fortfarande kvar.

Jag var trött på att gå runt och undrar vad du gjorde och om du tänkte och saknade mig lika mycket som jag saknade dig. Så jag bestämde mig för att börja skriva till andra killar för att fylla ut det tomrum du lämnade mig med, med dina tomma meddelanden.

Jag kom fram till en slutsats jag trodde stämde. Jag velat ha ett förhållande och helt plötsligt när jag faktiskt träffat någon ny började du skriva igen. Men dina meddelanden var inget mer än mys med mig, kom hit, jag vill ligga med dig. Jag ringde upp dig, sa att jag velat ha ett förhållande och inte bara sex, och du sa: jag gillar dig men det är för långt emellan oss. Vi la på och efter de hörde jag inget mer från dig och det var då jag insåg att det var dig jag velat ha ett förhållande med och ingen annan, men det är för sent nu.

Var jag bara sex för dig? Hade vi inget speciellt mellan oss, något som är så svårt att hitta eller var det bara jag som kände det? Hade alla dina ord om hur mycket du saknade mig, hur mycket du gillade mig och alla de andra saker du skrivit till mig varit meningslösa, kan du säga det till mig för jag undrar så jäkla mycket? Du gav mig så mycket glädje och jag har aldrig klickat så bra med någon kille och samtidigt känt attraktion till, varför gav du bara upp på oss.

Btw om du orkat läsa ända hit till slutet har du gjort det bra, applåder till dig.

 

Kluven tjej på 17 år