Min tjej var svartsjuk

Hej hej!

När jag var runtom 14-15 år så började jag känna känslor för en tjej i min klass. Så jag började chatta med henne mer och mer och sen så frågade jag en dag om vi skulle bli tillsammans. Hon sa ja. Jag blev överlycklig och trodde att allt skulle bli perfekt. Bara en liten stund efter vi hade blivit ihop så började hon bli arg på mig för att min bästa vän var en tjej.

Jag tyckte detta var extremt dumt, men jag började ta avstånd från min bästa vän som är de dummaste jag har gjort. En dag så skulle jag vara och bara hänga med min bästa vän och då börjar min dåvarande flickvän storgråta och säga att jag ska gå där ifrån.

Efter den dagen så började hon vara med killar hon hade sagt hon hatade innan till mig. hon gick runt och krama dom. Skrattade högre med dom när jag var i närheten bara för att hålla på. Hon använde dating appar under tiden hon var tillsammans med mig och skyllde på att hon bara tyckte det var kul att reta killar. Jag blev såklart avundsjuk och ledsen för jag visste att hon gjorde det bara för att få mig avundsjuk.

Jag sa hur jag kände och då blev hon arg på mig och sa att jag var manipulativ och att jag försökte styra hennes liv. Efter detta så börja hon klaga på ungefär allt jag gjorde o sa jag något jag var onöjd med så var jag manipulativ. E

Efter 4 månader så gjorde hon slut med mig via sms och sa att jag inte lät henne göra vad hon ville. Detta tog väldigt hårt på mig och jag började må väldigt dåligt. Direkt dagen efter så hade hon pratat med nästan alla tjejer i klassen om mig och fått dom att börja hata mig för något jag inte ens har gjort. De ogillar mig fortfarande och det är nästan ett helt år sen vi gjorde slut. Nu har jag en ny flickvän som är helt underbar och behandlar mig som en person.

Förvirrad 15-åring