Jag kom ut för mina vänner

Jag upptäckte ganska tidigt att jag var lite annorlunda. När jag var liten älskade jag att gå runt i mammas klackar, ingen aning varför men jag gjorde det. Jag har alltid klickat bättre med tjejer. Jag har nästan bara tjejkompisar och jag blev ganska retad för det. Det började under mellanstadiet då killar i min klass sa åt mig att jag borde hänga med dem istället för tjejerna och så.

När jag kom till högstadiet var det då allt blev värre för mig. Jag hade ännu inte kommit ut eller listat ut fullt vem jag var men jag hängde mestadels med tjejer, det var sällan jag var med killar. Jag blev retad väldigt ofta på grund av det. Folk kallade mig för "bög" "jävla bög" "när hade du tänkt att komma ut?" "hur känns det att vara bög" osv. Jag var aldrig en sådan som tog åt mig men jag blev irriterad.

I 8an började jag kolla på bögporr lite då och då men efter ett tag sluttade jag med det och började igen att kolla på straight porr. sen i 9an började jag igen med bögporr.

Jag kände mig väldigt ensam. Jag tyckte att det var jobbigt att hålla det inom mig själv utan att kunna prata om det med någon. Det var väldigt jobbigt hemma eftersom att jag inte kände att någon skulle acceptera mig hemma, eftersom att ingen i min familj gillar homosexuella. De tycker det är fel eftersom våran tro säger så.

I oktober 2017 valde jag att komma ut för mina två bästa vänner (jag kom ut som bi) för att jag tyckte det var jobbigt att inte ha någon att prata med. De var jätteglada för min skull och jag fick inget hat ifrån dem eller så.

Idag är det bara dem 2 som vet och jag vill säga till min familj men jag vet att de inte kommer ta det bra så jag har valt att inte säga något till dem och det kanske förblir så ett tag.

16 årig kille