Jag märkte att hen var naken under täcket

Jag tänkte dela med mig om när jag hade sex första gången. Det hände när jag var ca 13 år. Det var med min partner (kan inte säga pojkvän/flickvän för att hen är varken kille eller tjej dock född i en tjejkropp). Själv är jag tjej.

Hen skulle sova över och mina föräldrar och lillasyster var inte hemma. Vi hade gjort middag och kollat på en film. När vi skulle borsta tänderna märkte jag att hen kollade på mig. Men jag tänkte inte mer på det.

Hen skulle sova på en madrass bredvid min säng men nästan direkt började det. Jag tog tag i hens hand och jag lutade mig närmare och närmare hens ansikte. Hen drog ner mig på golvet och täcket följde med men hen drog bort täcket och tog in mig under hens täcke. Jag märkte en sak, hen var naken. Jag tog av mig kläderna och jag lade mig på hen. Vi började grovhångla. Hen började ta på mig. Sedan började jag kyssa hen på kroppen. Jag gick längre och längre ner. När jag var vid magen ungefär frågade jag hen om hen ville fortsätta. Hen svarade ja. Jag började slicka hens fitta. Hen började stöna. Hen drog upp mig så vi låg ansikte mot ansikte. Vi började kyssas riktigt hårt.

Sedan sov vi tillsammans nakna och vi är ihop än idag men vi har aldrig sagt något om att vi är ihop till någon mer. Vi har haft sex flera gånger efter det.

//Tjej 15 år