Första gången var så skönt

Första gången jag hade sex var för ca 3 år sedan, faktiskt med min nuvarande pojkvän. Av någon anledning hade vi gått från att vi knappt sagt ett ord till varandra till att vi kunde prata om typ allt.

En dag skulle jag iallafall följa honom hem. Det var typ tredje eller fjärde gången jag var hos honom. Men då hände en sak som var så sjukt oväntat. Han satte på sin dator, eller den hade typ bara varit på sånt här strömspararläge eller vad det heter, och alla flikar på datorn var uppe. Han gick iallafall på toa och hade antagligen inte kollat vad som fanns på skärmen. Efter en stund kollade jag upp och såg att en porrfilm spelades på datorn (utan ljud då).

Av någon anledning blev jag typ nervös, det skulle ju antagligen bli ganska pinsamt för honom. Jag tänkte att jag kanske skulle stänga ner den fliken men jag blev väl lite kåt, så av någon anledning gjorde jag det inte och fortsatte kolla.

Då han kom in i rummet igen och kollade på datorn såg det ut som att han fick världens panik. Jag sa typ något i stil med: ”Jag såg att det där var uppe på datorn, men det gör inget." Jag kände väl antagligen att jag behövde säga något där så då blev det väl det.

Sen minns jag inte riktigt vad vi sa, men han sa väl typ okej eller något. Och han tänkte stänga ner det, för han hade inte gjort det än.

Men han ångrade sig typ och frågade om det var okej att det var på en stund till eller om han fick gå och runka typ. Jag vet faktiskt inte hur han sa det. Men jag sa iallafall typ "Okej, men om du nu ska runka får du gärna göra det här för jag är lite kåt."

Sen drog han ner byxorna och jag gjorde desamma och båda började onanera lite medan vi såg på varandra. Sen gick allt så snabbt. Han tog på en kondom som var gömd i en låda någon stans. Sen så blev det bara! Det var så skönt och det är verkligen inget jag ångrar. Förresten så var båda vi oskulder.

Han är då den enda jag legat med, och det börjar bli ett par gånger nu haha. Och förhoppningsvis så är jag den enda han har legat med (jag är det om inte han blivit en lögnare)

Anonym