Dom fortsatte fast jag sa nej

Det var en ljummen höstkväll i början på september. Jag och min kompis hade precis kommit fram, vi hade varit där ungefär 5 minuter när min kompis sa att hon skulle gå på toa. Jag sa jag stannar här och väntar på dig.

Ungefär 20 sekunder efter att hon hade gått så kom 5 killar fram till mig. Dom sa att jag skulle följa med dom ut, men jag sa att jag inte ville. Då tog den ena killen tag i min arm och drog med mig ut. Först så förstod jag inte vad dom ville, men den ena killen kom fram till mig och började gå runt mig, han kom närmre och drog handen genom mitt hår.

Jag blev väldigt rädd, jag förstod att han inte ville visa mig något, utan han vill något helt annat. Han började ta på mig och jag sa sluta, men han lyssnade inte och fortsatte bara. Dom andra fyra killarna stod i en ring runt omkring oss, och det fanns ingen chans för mig att springa därifrån. Jag fick panik och puttade bort killen och sa att jag inte ville, men han struntade i vad jag sa och bara fortsatte.

Jag kände att dom här killarna är typ 2 år äldre än mig, dom är säkert mycket starkare än vad jag är, och dom har all makt över mig just nu. Och jag förstod att om jag inte gjorde något nu, så skulle dom kunna göra hemska saker med mig. Så jag slog killen och skrek sluta. Han såg helt oberörd ut, men han nickade åt sina kompisar, och dom gick sakta därifrån.

Jag hittade en bänk och satte mig och grät. Jag vet inte hur länge jag satt där, men min kompis hittade mig.

Detta är 100% sant, så var försiktig. Det kan hända vem som helst och var som helst, och det kan vara grövre än detta. Var rädd om dig, lova!

/Anonym