Sex blev något dåligt

Jag är 16 år. När jag gick i 6:an blev jag tillsammans med en kille från min klass. Jag var väldigt kär i honom. Efter något år var jag mer eller mindre beroende av honom.

Efter ungefär ett år så har han sex med mig. Jag var inte redo. Jag grät efteråt. Jag mådde väldigt dåligt pga andra saker i mitt liv, och det absolut bästa sättet för mig att skada mig själv var att ha sex med honom. Så vi hade sex hela tiden.

Han utnyttjade mig. Vi bråkade jättemycket och han började göra illa mig. Jag blev grovt traumatiserad, ingen kille kunde prata högt eller skrika runt mig utan att jag blev väldigt rädd och ingen kille kunde ta tag i mig utan att jag blev helt skakig och fick ångest.

Jag var väldigt skakig och på spänn hela tiden. Jag hade blåmärken och han blev arg när våra vänner började fråga honom och han skyllde det på mig och blev ännu argare så jag tappade kontakten med många vänner.

Jag festade mycket för att glömma honom. Jag mådde väldigt dåligt och jag var i stort behov av att ha sex hela tiden. För när jag hade sex så kände jag att jag dög åt honom. Att jag gjorde någon nytta.

Än idag ett år efter vårat 2 år långa förhållande så har jag väldigt svårt för många saker. Och har fortfarande svårt med höga maskulina röster. Sex blev något dåligt från början och idag träffar jag psykologer för att lära mig att hantera min ångest och förstå att jag är värd lika mycket som alla andra.

Poängen är att det går att komma ifrån sådana här trauman. Jag vill stötta alla personer som har genomlidit liknande saker. Och jag vill varna personer som är i förhållande som håller på att bli farliga. Lämna dom så snart ni kan innan det blir för illa!

Anonym