Trodde aldrig att jag skulle må bra igen

Jag mådde bra, jag var normalviktig, inte ful, jag hade vänner och det gick okej i skolan och jag hade en underbar familj. Fast sen ändrades allt. Jag bytte skola där blev jag mobbad av en tjej och lite av hennes två vänner.

Dom sa och gjorde små saker mot mig varje dag. Poblemet var bara att om dom gjorde det 10 gånger, så tänkte jag på det 1000 gånger. Jag gick då i 4:an och hade ingen jag kunde prata med.

I 5:an blev jag bra vän med en tjej och där slutade även mobbningen för jag bröt ihop på rasten o grät o då fick tjejen byta klass :).

Då tänkte nog alla att nu mår hon ju bra, men det blev bara värre, mycket mycket värre. I 6:an fick jag självmordstankar, jag ville inte leva jag tyckte inte jag dög. Jag blev arg och sur mot min familj och ingen visste hur jag mådde.

Jag började riva mig själv och äta mindre.Nu hade jag fått fem fantastiska vänner som äntligen började förstå hur jag mådde. Dom såg hur jag rev mig. En tjej började nästan gråta. Jag tror det var dom som rädda mig.

Jag trodde aldrig jag skulle börja må bra igen men nu mår jag okej. Jag äter normalt o skadar mig bara lite. Ge aldrig upp det kommer bli bättre du måste bara vara stark och orka vänta ❤️❤️❤️ (Ska börja 7:an)