Jobbig när jag fick tandställning

Jag tänkte berätta om en period som var jättejobbig.

Det var för typ kanske 1 månad sen och jag är fortfarande lite deppig men inte lika mycket. Men iallafall jag hade precis fått tandställning och opererat munnen och då får man SJUKT ont och man måste ta massa värktabletter och då kunde jag vara borta från skolan från en vecka till tre veckor. Jag drog ut två visdomständer, efter en vecka operation och veckan efter fick jag tandställning.

Men det mest jobbiga var att jag missade skolan och jag hängde inte med i skolan, jag fattade ingenting vad de hade gjort och sånt. Jag grät mig till söms för att jag hade så ont och missade alla roliga dagar i skolan: när vi gjorde filmer, slöjden, bilden och idrott, allt roligt missade jag och jag kände att jag bara ville försvinna och bort därifrån för jag var ju inte med några kompisar. Jag var hemma själv varje dag till kl 19:00 och jag missade alla träningar jag hade och kören.

Det jag försöker komma fram till är att om man har en jobbig period försök och se framåt att det kommer bli bra till slut.

M, 13 år