Man måste tro på sig själv

Nu har jag ägnat timmar åt att läsa all text som finns här. Våldäkter, mobbning, kärlek det finns både hemska och fina saker som är skrivna här. Att folk ska gå igenom saker som är skriva här är f#n inte okej. Att det finns människor som gör utsätter folk för såna här saker.

Alla har en svår tid i sitt liv och många har det svårt under flera dagar, månader och år. Många som har det svårt och orkar inte mer vill ju bara lämna jorden för gott. Man tycker att livet suger. Tro mig, jag vet hur det känns. Jag har inte heller haft det så lätt.

Men jag kämpade och lyckades. Folk förändras alltid men man kan alltid bli sitt gamla jag igen.

Mina föräldrar skildes, jag rökte, drickde och tog piller utan anledning. Min mormor fick en stor hjärnblödning, morfar fick en liten stroke och några i släkten dog. Skolan sög, jag blev utfryst i min klass i 6 år och jag fick hot i skolan. Folk pratade skit om mig, spred falska rykten och jag fick hot, jag fick inte vara med mina vänner för jag bara förstörde.

Men varje dag kämpade jag. Mot tårar, familj och vänner. Jag hade rökt sen ett tag tillbaka och druckit i ett år och jag skadade min kropp. Men jag bestämde mig, jag ville ha ett friskt liv. Jag ville inte röka, dricka mm. Jag kämpade och det var tufft.

Det som var tuffast var skolan och vänner. För vännerna jag umgås med rökte och drack och allt sånt. Det var tufft att berätta för dom att jag skulle sluta, men dom accepterade det. Jag umgås fortfarande lika mycket med dom nu och även dom har slutat med allt. Så även fast folk har förändrats kan dom förändrats tillbaka som dom var.

Skolan är fortfarande svår, många tycker inte om mig. Men jag struntar i det. För jag är en person bland flera andra miljader på hela jorden men ändå så finns det ingen som är likadan som jag. Jag är jag och alla människor är värda 100. Man ska inte bry sig om alla säger att man är en tönt, idiot, falsk hora mm. Alla människor är fina på ett eget sätt. Även fast man är på sin svagaste punkt är man starkast allra längst in.

Med allt detta skrivade så vill jag bara säga, KÄMPA! Jag är nu nästan fjorton år och är frisk. Ingen är perfekt men alla är perfekta på sitt eget sett. Kämpa och tro på er själva ni kommer längst. Ta fram ert självförtroende som ni har längst in i hjärtat.

Hoppas att ni orkade läsa allt, puss

Kom ihåg att KÄMPA!

Anonym