Livet vände till det bättre

Jag trodde att jag skulle få vänta hela livet, att jag aldrig skulle få ha det bra...

Guess what? Mitt liv blev plötsligt en vändning!

Jag hade det inte så lätt när jag gick grundskolan, inte särskilt många kompisar som jag verkligen litade på, var alltid utfryst på rasterna och sådant. Jag fick ofta höra att jag var konstig och äcklig, osv... I högstadiet tröttnade jag, jag hade börjat ge upp och slutat försöka få alla att bli vän med mig. Jag satt i ett hörn på rasterna med ett par hörlurar i öronen och en bok i handen, jag tittade sällan upp från min bok och hade inte mycket till övers för verkligheten.

Sedan, under sommarlovet 2013,(året jag gick ut nian) så hände någonting... Jag träffade en jättesnäll kille som jag började gilla lite grann. Vi träffades några gånger och sköt pilbåge tillsammans (han skulle lära mig att skjuta med långbåge). Under den tiden började jag gilla honom mer. Men sedan åkte han till England i en månad och jag trodde att jag sett det sista av honom... Han var ju trots allt 20 år och jag 16, varför skulle han vara intresserad av mig?

Under tiden han var borta började jag gymnasiet och hamnade i en väldigt trevlig klass! Jag var inte så van vid folk som faktiskt gillade den där galna sidan av mig som jag aldrig visat någon annan än min bästis tidigare, men det gav mig lite mer självförtroende.

Veckorna gick och killen kom tillbaka från sin resa. Han ville träffa mig ganska snart efter att han kommit hem, och så blev det! Jag var ganska förvånad först, men det kändes ganska okej ändå. ;)

Bara någon månad efter att han kommit hem blev vi tillsammans, bara sådär! Jag är inte helt säker på HUR det gick till heller om jag ska vara ärlig.. Han bara..kysste mig, sen var det väl bestämt. ;)

Mitt liv har vänt, till det bättre!

Det har lärt mig att man aldrig ska tvivla på sig själv, och man ska ALDRIG lyssna på dem som klankar ner på en. Man ska istället RESA sig och vara stolt över den man är!

"Walk straight trough hell with a smile, and you will find the end of hell, and the beginning of heaven!"

Hästtjej med pilbåge, 16