Längtar till gymnasiet

Jag går sista terminen i nian. Det är ganska mycket läxor och prov men jag har alltid haft relativt lätt för sånt. Men på senaste tiden har jag varit trött och allt känns meningslöst. Ingenting är roligt. Jag är så trött på mitt liv på något vis. Trött på skolan och kompisarna.Jag längtar till gymnasiet och att skaffa nya vänner, att få studera och göra sånt som jag verkligen valt själv.

Ibland kan allt kännas helt tomt och meningslöst. Men det finns ljus, det blir bättre, det vet jag för så måste det vara. Jag kommer göra sånt som jag vill. Jag kommer få vänner som är som jag. Jag kommer bli kär.

Så det jag vill säga att även om allt känns tråkigt och meningslöst, försök hänga kvar och tänka att du gör det för din egen skull. För ditt liv. Då kan du i framtiden känna dig stolt över dig själv. Att du tog dig samman och gjorde något av ren vilja. Så tänker jag. Och även om den här vårterminen kommer kännas tråkig och lång, så kommer jag klara den. Det ska jag. Och när jag går ut nian, då ska jag vara stolt över mig själv för att jag gjorde det.

Lyckosparkar till alla som känner sig trötta,

Anonym