En dag kommer det att vända!

Vad är jag stolt över? Det första som kommer upp är inget konkret, det är inget enkelt som att jag fick bra betyg när jag gick ut nian.

Nej, jag är stolt över mig själv, att jag är jag och min personlighet är helt till fullo mig själv. Ingen får påverka mig negativt så jag ska ändras till något som inte är jag.

Jag är stolt över att jag är en kärleksfull person, att jag är omtänksam, att jag respekterar andra, att jag är förstående, kan få folk att skratta och finns där för folk som behöver mitt stöd. Jag är stolt att jag får ge bra känslor från mig till andra i min omgivning.

Jag är stolt över att jag inte ger upp och kryper ner i min säng för att stanna där. Även om allt går åt helt fel håll i mitt liv. Att människor jag gett allt till inte ger mig något tillbaks, att trots all väntan för en ny och bra förändring så ger jag inte upp.

Jag är stolt att jag tänker fortsätta vänta även fast jag inte är lycklig, för inte heller är jag olycklig. För jag har en kärleksfull familj och snälla vänner.

Jag tänker fortsätta vara stolt över mig själv och tänker fortsätta vänta. För jag vet att efter alla år så kommer det snart att vända. Kanske inte nu som jag trodde med gymnasiets början och allt. Men en dag så kommer jag ha väntat klart och få känna mig mindre ensam och tom.

Va stolt över dig själv och respektera varandra.

Made in paris