Du är snygg som du är!

Hejsan alla härliga tonåringar (och äldre också) därute! Jag måste bara berätta om dagens sjuka jävla sociala ideal. Det där idealet som ingen vet var det kommer ifrån och vem som bestämmer, men som kan ta så många människors liv och självsäkerhet. Själv är jag en tjej på 15 år som alltid har varit mullig liksom. Magen, benen, armarna bara är inte så fast, om man vill säga så. Allting bara gungar och lever sitt egna lilla liv. Och va fan gör det?

Jag har själv dåligt självförtroende, massa komplex osv. Jag tycker tillexempel att mina axlar är för breda.. Men hör ni hur det låter? "Mina axlar är för breda".. Wtf. Vi måste börja tro mer på oss själva. Och alla ni tjejer som säger "vadå alla är vackra som dom är, varför är det bara smala tjejer som har pojkvänner då?" Jo, för att pojkarna är lite fega, för där finns det också ett ideal. Ett ideal som säger att man måste ju ha en smal, långhårig snygg flickvän. Men vet ni hur snygga ni är? Ni är så jävla vackra och sexiga.

Och alla killar som ba: "ohnej, jag har inga muskler ingen tjej eller kille kommer att vilja ha mig!" Muskler? Så jäkla ointressant. Jag tycker inte att det spelar någon roll om du har muskler eller inte. Du är fin som du är! Kan inte vi alla ställa oss framför spegeln varje dag och säga "fyfan va sexig jag är, en riktig pudding" Sexighet handlar om självförtroende, att tro på sig själv och trivas i sin kropp. Nu tycker jag att vi alla gör som jag tipsade om. Hare bra alla vackra!

Så nu tycker jag att vi alla gör som jag säger!

Anonym